Mydlarnia Cztery Szpaki Natuurlijke Koolmees Soja Kaars met Zoet Aroma 100 g

€ 8,00
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

BESCHRIJVING
< strong > Bogatka, vergelijkbaar met de mees, waaraan we de naam van de kaars hebben ontleend, herinnert ons aan rijke kleuren en pretentieloze zoetheid. Het is een kaars met een bloemig en enigszins exotisch, maar onopvallend aroma. ylang- ylang - hier voel je de zon, de zomer, frisse vegetatie en aangename rust.Als Kwikstaart pure vreugde, levendige energie en luid gelach is, is Richka eerder een glimlach, ontspanning en gelukzaligheid in de beste zin van het woord.

ACTIE:

Bogatka combineert de zoetheid en frisheid van sinaasappel en bergamot met de bedwelmende, stimulerende zintuigen, tropische geur van ylang-ylang. Ze worden vergezeld door dennenhout, dat de compositie perfect onder controle houdt en bovendien zijn kracht verhoogt. Ylang-ylang-olie is verantwoordelijk voor de opvallende bloemige tonen en maakt de hele compositie ontspannend, rustgevend en kalmerend. Het maakt Bogatka ook tot een ideale metgezel voor gezellige ontmoetingen voor twee - het is een sterk afrodisiacum - het ontspant lichaam en geest en verbetert de stemming. Sinaasappel, met zijn zoetzure tonen, ondersteunt het perfect en voegt energie toe.

Sojawas, op basis waarvan de kaars is gemaakt, is natuurlijk, niet giftig en een geweldig alternatief voor paraffinewas. Paraffine wordt als schadelijk beschouwd - het kan hoofdpijn veroorzaken, wat kan worden vermeden met sojawas. Het is veilig in gebruik - sojakaarsen kunnen in de buurt van kinderen of zwangere vrouwen worden gebrand, ze storen ook geen dieren. Het is ook biologisch afbreekbaar en efficiënt - het brandt tot 50% langer dan traditionele paraffinekaarsen.

  

HOE TE GEBRUIKEN

Wanneer u de kaars voor het eerst aansteekt, laat u de was gelijkmatig smelten tot aan de rand van het glas - op deze manier voorkomt u dat de kaars later gaat "tunnelen". Het is de moeite waard eraan te denken dat de lont van de kaars altijd moet worden afgesneden tot ongeveer 5 cm, omdat een te lange lont kan leiden tot overmatige rookontwikkeling van de kaars. Het is het beste om het te roken van ongeveer 30 minuten tot maximaal 3-4 uur. Overmatig en langdurig roken kan de levensduur verkorten en ervoor zorgen dat de wax oververhit raakt.

SAMENSTELLING

Vegan kaars - een product gemaakt zonder het gebruik van grondstoffen van dierlijke oorsprong.

103709

Specifieke referenties

ean13
5906660352495

Mydlarnia Cztery Szpaki...

€ 8,00
group_work Toestemming voor cookies