ONLYBIO Bakuchiol&Skwalan Anti-rimpel Toner 300 ml

€ 5,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Laatste items in voorraad

Verfrissend De formule van de tonic is ontwikkeld op basis van 99% ingrediënten van oorsprong om de pH-balans van de huid effectief te verzorgen, te kalmeren en glad te maken met gelijktijdig anti-rimpel en revitaliserend effect.

BAKUCHIOL verkregen uit de zaden van de Babći-plant, het is 100% natuurlijk, veganistisch en zacht zelfs voor de meest gevoelige huidequivalent van retinol. Maakt rimpels perfect glad, verhoogt de elasticiteit van de huid en verbetert haar kleur.

SQUALAN z olijven, vertoont biocompatibiliteit met die van nature in de onze huid. Het heeft hydraterende, verjongende en antioxiderende eigenschappen. ondersteunt ook de penetratie van andere ingrediënten in de opperhuid.

EXTRACT MET MAGNOLIA hydrateert en regenereert de huid perfect. Voorkomt vroegtijdige veroudering, verzacht en neutraliseert schadelijke effecten vrije radicalen. Verzacht effectief de symptomen van irritatie.

Gebruik:

Doordrenk een wattenschijfje met toner en veeg hiermee je gezicht en hals af.

Ingrediënten :

water, Glycerine, propaandiol, betaïne, bakuchiol, natrium-PCA, squalaan, Magnolia Officinalis-schorsextract, natriumfytaat, pentyleenglycol, Polyglyceryl-4 Lauraat/Sebacaat, Polyglyceryl-6 Caprylaat/Capraat, Tocoferol, Glyceryl Caprylaat, Bakuchiol, Bacillus Ferment Lysaat, Citroenzuur, benzylalcohol, benzoëzuur, dehydroazijnzuur, citroenzuur Zuur, Parfum, Limoneen, Linalool.

100722
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902811789653

ONLYBIO Bakuchiol&Skwalan...

€ 5,80
group_work Toestemming voor cookies