beBIO Ewa Chodakowska Set Afrikaanse Peper en Amandel Douchegel 400 ml + Body Lotion 200 ml + Deo roll-on 5

€ 15,10
Inclusief belasting

Speciaal voor jou hebben we een beBIO giftset met Afrikaanse peper en zoete amandelextract samengesteld

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

BESCHRIJVING
beBIO AFRIKAANSE PEPER EN AMANDEL 4 producten

Natuurlijke AFRIKAANSE PEPER EN AMANDEL douchegel 400ml

< strong > Natuurlijke douchegel beBIO  met Afrikaanse peper en zoete amandelextract bevat maar liefst 99,4% ingrediënten van natuurlijke oorsprong . We hebben het gemaakt van milde wasmiddelen, verkregen onder andere van kokosolie en raapzaad. Daarna verrijkten we zeezoutmineralen die de werking van de huid ondersteunen dankzij de aanwezigheid van een complex van micro-elementen en minerale zouten van natrium (Na), magnesium (Mg) en calcium (Ca). De cosmetica heeft een delicate pH, reinigt zacht, voedt en hydrateert. beBIO douchegel bevat natuurlijke extracten van Afrikaanse peper, zoete amandelen en natuurlijk aloëbladsap.

Afrikaans peper-extract het heeft een stimulerend en ontgiftend effect, het is ideaal voor de vermoeide huid die wordt blootgesteld aan vervuiling en stress. Zoete amandelen in samenwerking met aloë vera bladsap verzacht irritaties, helpt de natuurlijke balans van de huid te verzorgen en te behouden. De gel bevat alleen geuren van natuurlijke oorsprong. Je voelt je delicaat een frisse en vitaliserende geurnoot.

Er zitten geen gevaarlijke ingrediënten in de gel voor je huid.

Natuurlijke bodylotion AFRIKAANSE PEPER EN AMANDEL 200ml

Natuurlijke beBIO bodylotion met extracten van Afrikaanse peper en zoete amandelen bevat maar liefst 99,3% ingrediënten van natuurlijke oorsprong . De cosmetica hydrateert en verstevigt het lichaam, de huid wordt elke dag beter en beter. Heilzame ingrediënten verborgen in de natuurlijke balsem: sheaboter, cacaoboter en plantaardige oliën - voeden en versterken de beschermende barrière van de huid. Aloëbladsap kalmeert irritaties, hydrateert de huid en helpt haar natuurlijke balans te behouden. De bodylotion bevat natuurlijke extracten van Afrikaanse peper en zoete amandelen.

Zoet amandelextract voedt diep, maakt de huid glad, kalmeert irritaties en regenereert, ondersteunt de groei van nieuwe cellen. Afrikaanse peper werkt ontgiftend, het is een ideaal ingrediënt voor een vermoeide huid, blootgesteld aan vervuiling, stress en irritatie (ontharen, scheren). De balsem bevat geuren van uitsluitend natuurlijke oorsprong. Je voelt je delicaat een frisse en vitaliserende geurnoot.

Er zitten geen gevaarlijke ingrediënten voor je huid in de balsem.

Natuurlijke deo roll-on AFRIKAANSE PEPER EN AMANDEL 50ml

Natuurlijke deodorant roll-on gebaseerd natuurlijk aluin met extracten van Afrikaanse peper en zoete amandel 99,4% ingrediënten van natuurlijke oorsprong . We hebben de beBIO deodorant gemaakt op basis van het natuurlijke mineraal aluin, dat de vorming van onaangename geuren effectief voorkomt. Ons product is een deodorant, geen anti-transpirant. Het remt het natuurlijke en gezonde proces van zweten niet, maar voorkomt het vrijkomen van een onaangename geur. Aluin heeft een antibacteriële werking. Hierdoor zullen er zich geen microben ontwikkelen wanneer we deodorant op de huid onder de oksels aanbrengen. Op deze manier voorkomen we effectief de onaangename geur van zweet, die afkomstig is van ontbindende bacteriën. We hebben de natuurlijke deodorant verrijkt met een extract van Afrikaanse peper en zoete amandelen.

Energiek Extract van Afrikaanse peper werkt perfect op een vermoeide, aan scheren, vervuiling en stress blootgestelde huid. Op zijn beurt zoete amandelextract verzacht en kalmeert de droge, geïrriteerde opperhuid. In een natuurlijke deodorant vindt u ook aloë bladsap, die irritaties kalmeert, de huid verzorgt en haar natuurlijke balans helpt behouden. beBIO deodorant bevat alleen geuren van natuurlijke oorsprong. 

Roll-on deodorants zijn effectiever en efficiënter dan sprays, ze zijn ook handig voor zowel thuis als om mee te nemen naar de sportschool of onderweg. Wist je dat de spray gevaarlijk kan zijn voor de gezondheid en zelfs voor het leven? Aangename nevel, maar vernevelde stoffen kunnen de luchtwegen irriteren en sensibiliseren.

Herinneren: gebruik geen deodorant na het scheren, breng aan op een schone, droge huid onder de oksels. Niet gebruiken op beschadigde en geïrriteerde opperhuid.

In natuurlijke deodorant zitten geen gevaarlijke ingrediënten voor je huid.

Natuurlijke versterkende handcrème met extracten van Afrikaanse peper en zoete amandel

De handcrème bevat 99,3% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Natuurlijke extracten van Afrikaanse peper stimuleren en geven energie. Zoet amandelextract voedt en verzacht de droge handhuid, ondersteunt de groei van nieuwe cellen en kalmeert irritaties. Plantaardige oliën voeden en versterken de beschermende barrière. Aloëbladsap verzacht irritaties, hydrateert en regenereert de huid. De crème bevat natuurlijke plantaardige eiwitten die de huid van de handen voeden en versterken.
De crème bevat alleen geuren van natuurlijke oorsprong, de noot van de geur is fris en vitaliserend.

Hoe te gebruiken : Na het wassen en wanneer de huid van de handen moet worden gehydrateerd, wrijft u de beBIO handcrème zachtjes in. In dezelfde geurnoot vind je ook douchegel, bodylotion en roll-on deodorant.

104353

Specifieke referenties

ean13
5907608921018

beBIO Ewa Chodakowska Set...

€ 15,10
group_work Toestemming voor cookies