Pierre Rene Professional Nagelkrijt Wit 0,92 gr

€ 2,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

De cosmetica is zeer gebruiksvriendelijk omdat het een zachte consistentie heeft, waardoor het gemakkelijk aan te brengen is en irriteert zelfs de gevoelige huid niet Breng het Pierre Rene oogpotlood aan op de waterlijn van het oog en verkrijg een intense wit-crème kleur.Op deze manier opent u het oog aanzienlijk en maakt het optisch groter.een universeel voorstel dat in veel verschillende situaties zal werken .Wat belangrijk is, het krijt is extreem duurzaam en garandeert je vele uren make-up, terwijl het je ogen verlicht.

Het waterlijnpotlood zal je ogen opfleuren en een subtiele glans geven.De cosmetica irriteert niet, dus ook te gebruiken door mensen met gevoelige ogen. Met de dunne punt kun je een precieze lijn schilderen. Je kunt vandaag nog genieten van mooie en blijvende make-up!

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik op de waterlijn van het oog. Breng het voorzichtig aan en herhaal de handeling indien nodig.

SAMENSTELLING

Dimethicon, Ci 77891, synthetische was, siliciumdioxide, stearyldimethicon, mica, capryl/caprinezuurtriglyceride, trimethylsiloxysilicaat/dimethiconol kruispolymeer, octadeceen, dimethicon/vinyldimethicon kruispolymeer, pentaerythrityltetra-di-t-butylhydroxyhydrocinnamaat, Ci 77491, Tix Oxide, isocet de -10

104540

Specifieke referenties

ean13
5903263700210

Pierre Rene Professional...

€ 2,30
group_work Toestemming voor cookies