Nivea Q10 Verstevigende Bodylotion met Bronzing Effect 400 ml

€ 10,81
Inclusief belasting

Bronzing balsem is een veelzijdige cosmetica voor alle huidtypes

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Nivea Q10 Verstevigende Bodylotion met Bronzing Effect 400 ml

Bronzing balsem is een veelzijdige cosmetica voor alle huidtypes en kan worden gebruikt als onderdeel van de dagelijkse verzorging. Deze verstevigende balsem met bronzing effect biedt vele voordelen die bijdragen aan het verbeteren van het uiterlijk en de conditie van de huid.

Voordelen van het gebruik van balsem:

-Verbeterde huidelasticiteit: al na 10 dagen gebruik merkt u een verhoogde elasticiteit van de huid, waardoor deze steviger en elastischer wordt.

-Natuurlijke bruining: De cosmetica geeft de huid een natuurlijk ogende bruine kleur, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een prachtige kleur.

-Intensieve hydratatie: De balsem hydrateert de huid intensief, waardoor deze zacht, soepel en gehydrateerd blijft.

Actieve ingrediënten van de balsem:

-Co-enzym Q10: ondersteunt de regeneratie van de huid en draagt bij aan het verbeteren van de elasticiteit en het uiterlijk ervan.

-Formule Brons!: Een unieke mix van bruinende ingrediënten die de huid het effect geeft van een licht gebruinde, gezonde huid.

De bronzing balsem is een innovatieve cosmetica die de voordelen van hydraterende, verstevigende en subtiele bruining combineert. Na gebruik wordt de huid stralender, elastischer en voelt zachter aan. Bovendien zorgt de formule met co-enzym Q10 en bronzing-ingrediënten niet alleen voor het esthetische aspect, ale ook voor de gezondheid van de huid, waardoor de algehele conditie ervan verbetert.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het product royaal aan over uw hele lichaam. Opnieuw aanbrengen op bijzonder droge plekken. Geef de bodylotion de tijd om in de huid te trekken.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, denatalcohol, cetearylalcohol, capryl/caprinezuurtriglyceride, isopropylpalmitaat, dicaprylylether, dihydroxyaceton, glycerylstearaat SE, ubiquinon, tocoferol, dimethicon, natriumacrylaat/acryloyldimethyltauraat/dimethylacrylamide-crosspolymeer, natriumcetearylsulfaat, xanthaangom, citroenzuur Zuur, caprylyl/caprylglucoside, sorbitanisostearaat, natriummetabisulfiet, fenoxyethanol, linalool, benzylalcohol, citronellol, alfa-isomethylionon, geraniol, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

112633

Specifieke referenties

ean13
9005800326696

Nivea Q10 Verstevigende...

€ 10,81
group_work Toestemming voor cookies