Mokosh verstevigend lichaamselixer Sinaasappel 100 ml

€ 16,00
Inclusief belasting

Hydrateert, voedt en vertraagt huidveroudering

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
6
Niet op voorraad

Mokosh verstevigend lichaamselixer Sinaasappel 100 ml

Een luxueus lichaamselixer, ideaal voor dagelijkse huidverzorging die versteviging en voeding vereist. Het is gemaakt van kostbare arganolie, 100% essentiële sinaasappelolie en macadamia-olie. Arganolie hydrateert, voedt, regenereert de huid en heeft antioxiderende eigenschappen. Het heeft een ongewoon hoog aantal natuurlijke antioxidanten die de huid beschermen tegen vrije radicalen. De aanwezigheid van squaleen heeft een positief effect op de lipidenlaag van de huid. Macadamia-olie bevat oliezuur, palmitoleïnezuur, lecithine, vitamines uit groep B, A en E, beschouwd als de vitamine van de jeugd. Deze olie kalmeert irritaties, regenereert cellen en beschermt de huid tegen vrije radicalen. Het verzegelt de hydrolipidenvacht, waardoor het de huid sterk hydrateert en fluweelzacht maakt. Sinaasappel etherische olie verstevigt de huid, regenereert en verstevigt de huid. Het wordt vaak gebruikt bij de behandeling van cellulitis. Daarnaast geeft het de huid een heerlijke geur.

Actie:

- Hydrateert, voedt en vertraagt huidveroudering

- Verbetert de elasticiteit van de huid

- Helpt cellulitis te verminderen

- Ondersteunt de bescherming tegen vrije radicalen

- Verzegelt de lipidebarrière

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer het elixer met ronddraaiende bewegingen in de huid. U kunt tijdens het baden ook 10-25 ml van het elixer in warm water gieten.

Let op: Niet gebruiken voordat de huid is blootgesteld aan UV-stralen (zon, zonnebank). Niet gebruiken bij intolerantie voor een van de ingrediënten van het product. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap

en tijdens het geven van borstvoeding.

SAMENSTELLING

Macadamia Ternifolia Zaadolie, Argania Spinosa Pitolie, Citrus Aurantium Dulcis Olie, Limoneen, Linalool, Citral

109434

Specifieke referenties

ean13
5902729030168

Mokosh verstevigend...

€ 16,00
group_work Toestemming voor cookies