Mohani Verstevigende Mango Lichaamsolie 150 ml

€ 14,80
Inclusief belasting

Deze verstevigende olie is een echte injectie van energie en voeding voor je huid, die tegelijkertijd je zintuigen verfrist met de geur van sappige mango .

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Mohani Verstevigende Mango Lichaamsolie 150 ml

Ontdek verstevigende lichaamsverzorgingsolie met een verfrissende mangogeur die uw huid een uitgebreide verzorging zal geven. Deze plantenformule combineert de kracht van natuurlijke oliën met microcirculatiestimulerende extracten van gember en koffie, waardoor een buitengewone verzorgingservaring ontstaat. Deze combinatie van druivenpit- en amandelolie geeft de huid niet alleen stevigheid, ale ook een comfortabele opname. Bovendien regenereert de rijkdom aan vitamines zoals A, B, D en E in avocado-olie de huid en werkt het als een natuurlijk zonnescherm met een UV-beschermingsniveau van 3-4. Het product is ook verrijkt met vitamine E en duindoornolie, die anti-verouderingseigenschappen hebben en het gevoel van een ruwe huid elimineren.

Wat werkt precies in deze olie?

-Avocado- en zoete amandelolie: verbeteren de elasticiteit van de huid en zorgen voor intense hydratatie en voeding.

Vitamine E en druivenpitolie: hydrateren en verjongen en voorzien de huid van essentiële voedingsstoffen.

-Koffie- en gemberextracten: Ze stimuleren de microcirculatie, wat bijdraagt aan een betere versteviging en gladheid van de huid.

-Duindoornfruitolie: heeft anti-verouderingseigenschappen en helpt de jeugdige uitstraling van de huid te behouden.

-Een mengsel van verzachtende middelen van natuurlijke oorsprong: Elimineert het gevoel van vettigheid, waardoor de olie goed absorbeert en de huid zijdezacht aanvoelt.

Deze verstevigende olie is een echte injectie van energie en voeding voor je huid, die tegelijkertijd je zintuigen verfrist met de geur van sappige mango.

HOE TE GEBRUIKEN

Aanbrengen op een droge huid en verspreiden, zachtjes masseren. Gebruik als dagelijkse cosmetica.

SAMENSTELLING

Persea Gratissima-olie, Vitis Vinifera-zaadolie, capryl/caprinetriglyceryde, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, polyglyceryl-3-capraat, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, propyleenglycoldiheptanoaat, tocoferol, Helianthus Annuus-zaadolie, triethylcitraat, Coffea Arabica extract, Zingiber officinale wortelstok Extract, Aroma , Limoneen, Linalool. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113181
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902802721662

Mohani Verstevigende Mango...

€ 14,80
group_work Toestemming voor cookies