• -€ 4,00
  • - € 4,00

Secret Key Lemon Sprankelende Citroen Make-up Remover Olie 150 ml

€ 5,90
€ 9,90
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 9,90

Citroen make-up remover olie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5
Niet op voorraad

Secret Key Lemon Sprankelende Citroen Make-up Remover Olie 150 ml

Lemon Makeup Remover Oil is een milde reinigingsolie die citroenextract, citroenwater en bruiswater bevat. Het werkt diep, dringt door in de huid om dode huidcellen, waterproof make-up en andere onzuiverheden te verwijderen. Actieve ingrediënten zoals vitamine C hebben een verhelderend effect op de huid en helpen de teint te verbeteren. Koolzaadolie, groene thee-zaadolie en druivenpitolie voeden en hydrateren de huid en maken deze zacht en glad. Deze olie voor het verwijderen van make-up heeft een verfrissende werking en helpt de poriën onder controle te houden, wat bijdraagt aan het reinigen en verfrissen van de huid. Het is een geweldig product voor het dagelijks verwijderen van make-up en het reinigen van de huid, wat kan helpen om het gezonde uiterlijk te behouden.

HOE TE GEBRUIKEN

Pomp 2-3 keer op de handpalm of een wattenschijfje en breng dan gelijkmatig aan op het gezicht. Wrijf zachtjes over je huid om make-up te verwijderen en veeg het schoon. Daarna afwassen met een reinigingsdoekje of lauw water. Dubbel reinigen met reinigingsschuim of zeep indien nodig.

SAMENSTELLING

Canola-olie, isopropylmyristaat, capryl/caprinezuurtriglyceride, PEG-7 glycerylcocoaat, cyclopentasiloxaan, cyclohexasiloxaan, cetylethylhexanoaat, sorbitansesquioleaat, Olea Europaea ( Olive ) olie, Vitis Vinifera (druiven) zaadolie, Camellia Sinensis-zaadolie, triethylhexanoïne, squalaan , tocoferylacetaat, geur, citrus limon (citroen) fruit extract (10ppm), Green Tea , citrus limon (citroen) Water (90ppm), koolzuurhoudend water (47ppm)

111633

Specifieke referenties

ean13
8809305999802

Secret Key Lemon...

€ 9,90 € 5,90
group_work Toestemming voor cookies