Lirene Zelfbruinende Mousse zelfbruinende Mousse-schuim voor gezicht en lichaam Macchiato 150 ml

€ 10,60
Inclusief belasting

Met de zelfbruinende mousse voor gezicht en lichaam krijgt u snel een goudbruin kleurtje

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Lirene Zelfbruinende Mousse zelfbruinende Mousse-schuim voor gezicht en lichaam Macchiato 150 ml

Met de zelfbruinende mousse voor gezicht en lichaam krijgt u snel een goudbruin kleurtje. Dankzij de extreem lichte formule brengt hij perfect aan en trekt hij snel in. Het effect is binnen een uur na aanbrengen zichtbaar en houdt tot 6 dagen aan. Het Pro-Bronze-Care-complex in de mousse verzorgt de huid effectief, voedt en verzacht deze intensief. De werking wordt ondersteund door een vochtinbrengend complex dat langdurig vochtverlies en uitdroging voorkomt. 100% van de respondenten bevestigt hun tevredenheid over het bruine effect. Comfortabele schuimformule voor gemakkelijk en gelijkmatig aanbrengen, zonder strepen en verkleuring.

HOE TE GEBRUIKEN

Gelijkmatig op de huid verdelen. Was uw handen na het aanbrengen. Gebruik 1-2 keer per week (of vaker), afhankelijk van de gewenste bruiningsintensiteit. Laat geen sporen achter op kleding. Schudden voor gebruik. Toepassing in verticale positie met de dispenser omhoog.

SAMENSTELLING

200316 Aqua ( Water ), C12-15 alkylbenzoaat, dihydroxyaceton, glycerylstearaat, Ceteareth-20, glycerine, dimethicon, steareth-2, fenoxyethanol, methylparaben, butylparaben, ethylparaben, propylparaben, parfum (geur), benzylsalicylaat, hexylcinnamal, Linalool, Limoneen, Alfa-Isomethylionon, Citronellol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

115414

Specifieke referenties

ean13
5900717300316

Lirene Zelfbruinende Mousse...

€ 10,60
group_work Toestemming voor cookies