• -30%
  • 30%

Hean High Definition verhelderende concealer voor gezicht en ogen /103/ Ivory 9 ml

€ 2,38
€ 3,40
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 3,40

Met de concealer kunt u ook geselecteerde delen van het gezicht modelleren en verlichten, waardoor een natuurlijke glans ontstaat

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Hean High Definition verhelderende concealer voor gezicht en ogen /103/ Ivory 9 ml

Illuminating concealer is een perfecte manier om kleine huidonvolkomenheden effectief te maskeren, donkere kringen onder de ogen te verlichten en de huid een ego en natuurlijke uitstraling te geven. Deze verhelderende concealer verbergt op zachte wijze fijne lijntjes, verkleuringen en andere huidonvolkomenheden en vermindert tegelijkertijd de verschijning van donkere kringen onder de ogen. De formule, rijk aan actieve ingrediënten, elimineert effectief de tekenen van vermoeidheid, waardoor de huid er fris en stralend uitziet. De concealer biedt een lichte dekking en is door de romige consistentie gemakkelijk aan te brengen en past perfect in de huid. Bovendien is het verrijkt met tarweproteïnen en het actieve ingrediënt TENS'Up TM, die de huid intensief hydrateren, voeden en glad maken. Met de concealer kunt u ook geselecteerde delen van het gezicht modelleren en verlichten, waardoor een natuurlijke glans ontstaat.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng concealer aan voor of na het aanbrengen van foundation. Teken een driehoek, met de basis onder de ogen en de top naar de wang gericht. Breng concealer aan op plekken waar oneffenheden aanwezig zijn. Wrijf zachtjes in de huid met uw vingertoppen of een spons.

SAMENSTELLING

Aqua , praffinum liquidum, propyleenglycol, isododecaan, capryl/caprinetriglyceride, boornitride, synthetische bijenwas, cetyl peg/ppg-10/1 dimethicon, hexyllauraat, polyglyceryl-4 isostearaat, nylon-12, sorbitanolivaat, isodecylneopentanoaat, mica , pvp, ichorium intybus worteloligosacchariden, cyclomethicon, disteardimoniumhectoriet, glycerine, natriumchloride, fenoxyethanol, steareth-21, gehydrolyseerd tarwe-eiwit, dmdm hydantoïne, propyleencarbonaat, hydroxyethylacrylaat / natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, methylparaben, propylparaben, caesalpinia spingomwesp, [ +/- ci 77891, ci 77491, ci 77492, ci 77499, ci 15985, ci 73360, ci 12085, ci 73360]. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113408

Specifieke referenties

ean13
5907474481548

Hean High Definition...

€ 3,40 € 2,38
group_work Toestemming voor cookies