Miraculum Besties Forever Eau de Toilette 30 ml

€ 8,00
Inclusief belasting

In het hart van de geur harmoniëren jasmijn en magnolia om een romantische sfeer te creëren

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Miraculum Besties Forever Eau de Toilette 30 ml

BESTIES FOREVER eau de toilette voor tieners is een uitnodiging om de wereld van zoete geheimen te ontdekken. Leuke en flirterige geuren begeleiden je op onvergetelijke momenten! Ontdek de nieuwe reeks geuren die opbloeiende jeugdige liefde en een optimistische visie op onschuldige verliefdheid inspireren. Dans tussen zoete bloemen en verfrissend fruit en creëer onvergetelijke herinneringen

Topnoten: perzik, Grapefruit

Hartnoten: jasmijn, magnolia

Basisnoten: Sandelhout, Muskus, Frambozenzoetheid, Ambergris

Deze noten creëren een unieke compositie die een hele reeks emoties onthult. Topnoten zoals perzik en grapefruit geven de geur een aanvankelijke zoetheid en een stimulerend effect. In het hart van de geur harmoniëren jasmijn en magnolia om een romantische sfeer te creëren. In de basisnoten geven sandelhout, muskus, frambozenzoetheid en amber de geur duurzaamheid en diepte, en voegen ze tonen van warmte en verleiding toe.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat., Parfum (Geur), Aqua ( Water ), Hexyl Cinnamal, Linalool, Octocrylene, Homosalaat, Citronellol, Butyl Methoxydibenzoylmethaan, Tocoferol, Benzyl Salicylaat, Benzyl Benzoaat, Amyl Cinnamal, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Zaadolie, Ci 19140 ( Yellow 5 ), Ci 42090 ( Blue 1) De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112039
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5900793050839

Miraculum Besties Forever...

€ 8,00
group_work Toestemming voor cookies