Pani Walewska Zoete Romantiek Parfum 30 ml

€ 8,49
Inclusief belasting

De essentie van vrouwelijkheid en een luxueuze geurcompositie

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Pani Walewska Sweet Romace-parfum 30 ml

Pani Walewska Sweet Romance is een uitnodiging om nieuwe ervaringen en gevoelens te ontdekken door middel van geur. De etherische samenstelling van dit parfum straalt de karakteristieke geur uit van delicate, witte orchidee- en jasmijnbloemen, verweven met sappige citrusvruchten en een smakelijke perensorbet. Het zoete en energieke vanille-extract verborgen in Pani Walewska Sweet Romance is het perfecte element van dit parfum voor elke vrouw. De essentie van vrouwelijkheid en een luxueuze geurcompositie zijn verpakt in een unieke fles die fans van een eenvoudige en subtiele stijl zal aanspreken.

Topnoot: sinaasappel, grapefruit , perzik

Hartnoot: jasmijnbloem, fresia, lelie

Basisnoot: witte muskus, vanille, romig sandelhout, cederhout

Pani Walewska Sweet Romance is een geur die je uitnodigt om nieuwe emoties en sensaties te ontdekken. De samenstelling, met delicate witte bloemen en vers citrusfruit, gecombineerd met een smakelijke perensorbet, zorgt voor een unieke zintuiglijke ervaring. Dit is het perfecte parfum voor vrouwen die hun vrouwelijkheid willen uiten door middel van een romantische en subtiele geur.

SAMENSTELLING

Alcohol denat., parfum, linalool, coumarine, alfa-isomethylionon, citronellol De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112053

Specifieke referenties

ean13
5900793035782

Pani Walewska Zoete...

€ 8,49
group_work Toestemming voor cookies