Made in Lab 40 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Eau de parfum voor vrouwen - Elizabeth ARDEN 5TH AVENUE vervanging

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Made in Lab 40 Woman Eau de Parfum voor vrouwen 100 ml

Eau de parfum voor vrouwen - vervanging elizabeth ARDEN 5TH AVENUE *. Made in Lab 40 is een lichte en transparante compositie die doet denken aan momenten die je in een grote tuin doorbrengt, in plaats van aan de straten van de stad. Dit is het perfecte parfum voor optimistische vrouwen, gekenmerkt door een bloemengeur die vrouwelijkheid en elegantie op elke leeftijd perfect benadrukt. Deze bloemige geur belichaamt vrouwelijkheid en verfijning. Topnoten openen met een frisse en energieke mix van bergamot, citroen, pruim, sappige perzik en zure bes. De hartnoten omvatten iris, jasmijn, sandelhout en cederhout, waardoor een licht oosterse en rijke bloemenlaag ontstaat. De basisnoten geven de compositie een warm en sensueel karakter dankzij tonen van amber en muskus. Het is een tijdloze en luxueuze geur, die bloemige, fruitige en houtachtige elementen combineert. Het wordt vaak omschreven als verfijnd, vrouwelijk en geschikt voor zowel dag- als avondkleding.

Opmerkingen:

Topnoten: bergamot, citroen, pruim, perzik, bes

Hart: Iris, jasmijn, sandelhout, cederhout

Basis: verscheidenheid aan muskus, amber

SAMENSTELLING

*de naam van het parfum en de fabrikant zijn geregistreerde handelsmerken, uitsluitend gebruikt voor informatie- en vergelijkingsdoeleinden. Alle rechten zijn voorbehouden. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

**Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

114289
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5902693164975

Made in Lab 40 Woman Eau de...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies