Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette voor Vrouwen 100 ml

€ 16,90
Inclusief belasting

Eau de toilette voor vrouwen

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette voor Vrouwen 100 ml

Aquolina Pink Sugar is een eau de toilette voor vrouwen die houden van zoete, bloemige en fruitige geuren. Perfect voor degenen die altijd met optimisme naar de wereld kijken, geschikt voor zowel dagelijks gebruik als speciale gelegenheden. De geur bezorgt je een aromatisch avontuur dat begint met speelse tonen van fruit, bloemen en zoetheid. Je voelt een duidelijke toon van suikerspin, zoethout en karamel waar je duizelig van wordt. Dan ontdek je verfrissende akkoorden van sappige framboos en sensuele aardbei waar je energie van krijgt. Ten slotte omhult de geur je met warme tonen van vanille, tonkaboon en muskus.

SAMENSTELLING

Alcohol Denat., Water ( Aqua ), Parfum ( Geur), Hexyl Cinnamal, Limoneen, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Linalool, Ethyl Hexyl Methoxycinnamate, Butyl Methoxy Dibenzoylmethaan, Ethyl Hexyl Salicylaat, Benzyl Benzoaat, Geraniol, Amyl Cinnamal, Citral, Citronellol, benzylsalicylaat. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

*Wij accepteren geen klachten gebaseerd op de subjectieve ontevredenheid van de klant over de geur van parfum, de duurzaamheid ervan of het persoonlijke gevoel. De keuze van het parfum hangt af van individuele geurvoorkeuren, en verschillen in hun duurzaamheid kunnen het gevolg zijn van verschillende huidtypes.

116310
just a few left

Specifieke referenties

ean13
8054609782234

Aquolina Pink Sugar Eau de...

€ 16,90
group_work Toestemming voor cookies