Nacomi Rainbow Body Foam Peeling en wassen 200 ml

€ 7,20
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

De peeling en wasschuim is onze nieuwe manier om uw schoonheidsbehandeling te strong , d.w.z. een douchegel en peeling in één. Dankzij dit unieke schuim kun je de dode opperhuid in één keer wassen en verwijderen , zodat je huid fris , glad en stralend is.

Na het openen van de pot zou je onze mousse gemakkelijk kunnen verwarren met een zoet, exotisch dessert. Houd er echter rekening mee dat deze lichte crème schuimt wanneer deze in contact komt met water en niet geschikt is om te eten. Voel je echter vrij om tijdens je dagelijkse verzorging te genieten van de aangenaam aanvoelende textuur en verfrissende watermeloengeur.


Suiker - Helpt dode huidcellen te verwijderen, waardoor de huid uitzonderlijk glad en stralend wordt .

Plantaardige glycerine - Beschermt de huid tegen uitdroging en irritatie .


Sollicitatie

nemen de nodige hoeveelheid schuim en was het lichaam ermee tot de suiker oplost, a daarna afspoelen. En om daarna nog langer van de heerlijke geur te genieten Wrijf na het bad onze diep hydraterende en voedende mousse in je huid lichaam met hetzelfde heerlijke mango en prachtige, natuurlijke samenstelling.

 

Samenstelling

Sucrose, Glycerine, Aqua , Natriumcocoylisethionaat, Coco-Glucoside, Sorbitol, dinatriumlaurylsulfosuccinaat, parfum, natriumchloride, Benzylalcohol, dehydroazijnzuur, Linalool, CI 42090, CI 47005, CI 73015, CI 75300, CI 75470.
101040

Specifieke referenties

ean13
5902539702606

Nacomi Rainbow Body Foam...

€ 7,20
group_work Toestemming voor cookies