Farmona Professional PODOLOGIC ACID Exfoliërende voetgel 75 ml

€ 16,50
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Podologic Acid stop exfoliërende gel is gemaakt voor eeltige, droge en ruwe voeten, gevoelig voor eelt. perfect voor pedicurebehandelingen. Het effect van het preparaat is gebaseerd op de activiteit van fruitzuren, waarvan de concentratie 44% is. Het product garandeert een professionele pedicure en het behalen van geweldige resultaten in zeer korte tijd.

  • Verwijdert effectief en veilig dode en vereelte epidermis
  • Regenereert en verzacht de huid van de voeten
  • Verbetert het uiterlijk van de voeten
  • Vernieuwt en regenereert diep de opperhuid
  • Voeten worden glad, zacht en goed verzorgd
  • Helpt bij het verwijderen van vingerafdrukken
  • Ontworpen voor professioneel gebruik


LET OP: Product voor uitwendig gebruik. Gebruik alleen zoals aangegeven. Vermijd contact met ogen en slijmvliezen. Stop het gebruik bij irritatie, branderigheid, jeuk, roodheid. Het product bevat salicylzuur. Niet gebruiken op geïrriteerde en beschadigde huid, bij kinderen, zwangere vrouwen, mensen met bloedarmoede, syndroom van Rey, allergisch voor salicylaten, diabetici, mycose, eczeem. Beschermen tegen licht en hoge temperaturen. Bewaar in de originele doos, buiten het bereik van kinderen. Het product is bedoeld voor professioneel gebruik.

< strong style="color:#313131;font-family:ProximaNova, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:13px;background-color:#ffffff;">Hoe te gebruiken: Soak voeten met antibacterieel badzout van de Podologic Fitness lijn of verzachtende parels uit de Podologic Herbal lijn. Droog je huid. Bescherm uw handen met handschoenen. Breng de deklaag van de gel aan op het gehele oppervlak van de voetzolen of op plaatsen met sterk eelt. Wikkel je voeten in folie en laat 5 minuten intrekken, afhankelijk van de conditie van de huid. Het tijdstip van aanbrengen moet afhangen van de dikte van de vereelte epidermis. Veeg vervolgens de verdikte huid af met een voetrasp of freesmachine en verwijder het overtollige. Was uw voeten grondig. Aan het einde van de behandeling wordt aanbevolen preparaten uit de Podologic Lipid System-lijn te gebruiken.

Effect: voeten worden perfect glad, delicaat en gevoed.

Podologic Acid is een specialistische lijn waarvan de werking is gebaseerd op de activiteit van fruitzuren. Het zorgt voor een professionele pedicure en uitstekende resultaten in zeer korte tijd.

Farmona Natural Cosmetics Laboratory werd in 1997 opgericht in Krakau. Het merk creëert dermocosmetica voor gezichts-, lichaams- en haarverzorging en professionele cosmetica voor schoonheidssalons. Dankzij de zorg voor hoge kwaliteit, effectiviteit van cosmetica en uitsluitend ecologische ingrediënten heeft het merk vele prestigieuze prijzen gewonnen.

101217

Specifieke referenties

ean13
5900117012338

Farmona Professional...

€ 16,50
group_work Toestemming voor cookies