Bielenda Professional Natural Beauty Mineral Body Peeling 650 g

€ 20,19
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

MINERAL NATURAL BEAUTY PEELING DOOR BIELENDA
Minerale peeling is de eerste stap in de behandeling. Reinigt de huid voorzichtig, waardoor deze glad en gehydrateerd blijft. Het bevat mineraalzout dat de huid zachtjes reinigt en bovendien magnesiumchloride, de best opneembare vorm.
Bestemd voor: lichaamshuid die regeneratie nodig heeft - gespannen, droog. Jeuk, branderig gevoel, onaangenaam gevoel. Het product wordt aanbevolen voor vrouwen tijdens de zwangerschap en de periode na de bevalling.
Actieve ingrediënten: zout, magnesiumchloride, arganolie, avocado-olie, babassu-olie, sorbitol, glucose, vitamine E, gemalen kokosnootschalen.
Actie:

Gladmaken van de huid.
Verbetering van de bloedcirculatie.
Levering van mineralen.
Voorbereiding van de huid op de behandeling.

Capaciteit: 650g
De producten Natural Beauty zijn veilig voor moeder en kind. Het is een natuurlijke verzorging van het lichaam, die in deze bijzondere periode om een goede verzorging vraagt. De serie bestaat uit vier producten, die samen een behandeling creëren die helpt de stevigheid en elasticiteit van de huid te behouden en striae te voorkomen. De volledige behandeling maakt gebruik van: minerale bodyscrub, versterkend serum , verzachtend algenmasker en natuurlijke verstevigende olie.
REINIGT EN VERZORGT JE LICHAAM OP EEN NATUURLIJKE manier!

101412

Specifieke referenties

ean13
5902169029951

Bielenda Professional...

€ 20,19
group_work Toestemming voor cookies