Bielenda Professional PhytoCellTec Argan Set actieve concentraten met plantenstamcellen 10x3 ml

€ 22,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

< strong style="color:#313131;font- family :ProximaNova, Helvetica, Arial, sans-serif;font-size:13px;background-color:#ffffff;"> Bielenda MED ACTIEF CONCENTRAAT MET PLANTSTAMCELLEN
(Actief Concentraat Plantaardige Stamcellen)

Meso Med Program zijn actieve concentraten die zijn gemaakt op basis van de nieuwste prestaties op het gebied van cosmetologie, geïnspireerd door behandelingen op het gebied van esthetische geneeskunde. Innovatieve technologieën en geavanceerde actieve ingrediënten - Stamcellen van planten uit spruiten van de arganboom, bladeren van de Zwitserse alpenroos bieden gespecialiseerde zorg gericht op verschillende soorten en behoeften van de huid, langdurige regeneratie en ondersteunen de huidverjongingsprocessen.

Aanbevolen voor de droge en vochtarme huid. Voor een huid met verloren stevigheid en elasticiteit. Vermindert rimpels en verslapping van de huid. Voedt en revitaliseert. Bevat twee soorten plantenstamcellen:
Phyto Cell Tec ™ Alp Rose - verhoogt de vitaliteit van epidermale stamcellen, regenereert de epidermis, waardoor de barrièrefuncties van de huid worden versterkt, waardoor deze bestand wordt tegen ongunstige externe factoren. Ze ondersteunen natuurlijke beschermingsmechanismen!
Phyto Cell Tec ™ Argan beïnvloedt stamcellen aan de basis van de haarzakjes, die het vermogen hebben om te differentiëren tot fibroblasten . Zo stimuleren ze de aanmaak van collageen en elastine, d.w.z. de basiseiwitten die verantwoordelijk zijn voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Ze verjongen de huid van binnenuit.

Het aanbevolen gebruik van het concentraat is mesotherapie met micronaald, mesotherapie met roller, mesotherapie zonder naald, ultrasone trillingen, after photorejuvenation-behandelingen en traditioneel handmatig inbrengen.

AANDACHT! De actieve concentraten zijn NIET voor subcutane injectie (alleen uitwendige toediening). Alleen voor professioneel gebruik!

Inhoud: 3x10ml

BIELENDA PROFESSIONAL

Het bedrijf bestaat sinds 1990. Het produceert natuurlijke cosmetica van de hoogste kwaliteit voor gezichts- en lichaamsverzorging. Het is een modern bedrijf dat vanaf het begin van zijn bestaan trouw is gebleven aan de overtuiging dat de meest uitgebreide, en tegelijkertijd veilige en huidvriendelijke verzorging wordt geboden door cosmetica op basis van natuurlijke actieve ingrediënten.
Het aanbod van het bedrijf omvat meer dan 400 producten van topkwaliteit gericht op zowel individuele klanten als professionele ontvangers - schoonheidssalons, scholen, biologische regeneratiecentra en Wellness & Spa, waarvoor we een uitgebreide lijn professionele cosmetica hebben voorbereid.
BIELENDA Professional preparaten hebben erkenning gekregen op de cosmeticamarkt en zijn geëerd met vele brancheprijzen.
Alle cosmetica, van het idee tot het eindproduct, wordt gemaakt in het hoofdkantoor van het bedrijf in Krakau. Op de afdeling Onderzoek en Ontwikkeling ontwikkelt een team van creatieve technologen en schoonheidsspecialisten, op basis van de huidige trends, steeds perfectere recepten.
BIELENDA Professional biedt haar klanten een breed scala aan producten voor cosmetische behandelingen en preparaten voor de dagelijkse thuiszorg. Met deze cosmetica kunt u een aantrekkelijk uiterlijk en harmonie tussen lichaam, geest en geest behouden.

101415

Specifieke referenties

ean13
5902169014520

Bielenda Professional...

€ 22,80
group_work Toestemming voor cookies