Bielenda Professional PhytoCellTec Argan Serum met stamcellen 30 ml

€ 11,80
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

familie :'Nunito Sans', schreefloos;font-size:14px;background-color:#ffffff;">

Product beschrijving

Bielenda Professional verjongend serum is een uitgebreide formule die huidcellen revitaliseert door hun juiste hydratatie en voeding. Het preparaat bevat plantenstamcellen PhytoCellTec™ Argan, waardoor het de huid flexibeler kan maken, strakker kan maken en de dichtheid ervan kan verhogen, wat op zijn beurt de diepte van rimpels zichtbaar vermindert. Bovendien intensiveert het serum regeneratieprocessen, waardoor de metabolische functies van de huid worden versterkt.

Actieve ingrediënten in Bielenda Professional verjongend gezichtsserum

Bielenda Professional gezichtsserum bevat het PhytoCellTec™ Argan-ingrediënt verkregen uit plantenstamcellen van de arganboom. Dit ingrediënt staat vooral bekend om zijn verjongende eigenschappen. Hyaluronzuur, als een natuurlijk bestanddeel van de dermis, heeft het vermogen om watermoleculen te binden, waardoor het een passend niveau van hydratatie mogelijk maakt. Melkzuur behoort tot de groep van alfahydroxyzuren ( AHA -zuren). Dankzij de exfoliërende, hydraterende en anti-aging eigenschappen ondersteunt het de celvernieuwing van de huid en verbetert het de kleur en structuur. Bovendien is de huid na het aanbrengen beter voorbereid op verdere verzorging en effectieve opname van actieve ingrediënten van crèmes of maskers.

Regelmatig gebruik van het gezichtsserum met plantenstamcellen van Bielenda zorgt ervoor dat je huid zacht, glad aanvoelt en intens gehydrateerd blijft.

Sollicitatie

  • Dagelijkse verzorging van de gezichtshuid met tekenen van verlies van elasticiteit en stevigheid en met een verhoogde neiging tot rimpelvorming.
  • Bielenda gezichtsserum met plantenstamcellen is geschikt voor alle huidtypes vanaf 35 jaar.

Gebruik

  • Het wordt aanbevolen om Bielenda Professional gezichtsserum te gebruiken met naaldloze mesotherapie of sonoforese.
  • Om dit te doen, brengt u het preparaat rechtstreeks op de huid aan en verspreidt u het gedurende 5 minuten met een geschikt apparaat.
  • Het serum kan ook zonder apparaat worden gebruikt, rechtstreeks op de huid of onder een gezichtsmasker.

Ingrediënten (INCI)

Bielenda Professional gezichtsserum - leer de volledige samenstelling van het product kennen

Aqua , Propyleenglycol, Natriumlactaat, Ureum , Glycerine, Argania Spinosa Spruitcelextract , Natriumhyaluronaat , Arginine PCA, Melkzuur , Deceth-7, PEG-40 Gehydrogeneerde Ricinusolie, PPG-26 Buteth-26, Hydroxyethylcellulose, Isomalt, Lecithine , Dinatrium EDTA, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Parfum (Geur), Benzyl Salicylaat, Butylfenyl Methylpropional, Linalool, Hexyl Cinnamal.

101416

Specifieke referenties

ean13
5902169010232

Bielenda Professional...

€ 11,80
group_work Toestemming voor cookies