Hean Smart Drops Foundation donkerder / Olive / 15 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Professioneel product voor het donkerder maken van de kleuren van gezichtsfoundations

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1

Hean Smart Drops Foundation donkerder / Olive / 15 ml

Smart Drops DARKENER-emulsie is een professioneel product waarmee u de kleuren van gezichtsfoundations donkerder kunt maken, waardoor u tussenkleuren kunt verkrijgen die perfect bij uw huidskleur passen. Deze universele formule heeft geen invloed op de eigenschappen van cosmetica, zoals de mate van dekking of duurzaamheid van de foundation, waardoor je je foundation kunt aanpassen aan jouw veranderende behoeften en huidskleur. De emulsie is verrijkt met vitamine E, wat de gezichtshuid effectief hydrateert, voedt, verzorgt en uitdrogen voorkomt. Bovendien bevat het verdonkerende pigmenten in speciale siliconencoatings die perfect op de huid hechten en zich aanpassen aan de foundationformulering. Hierdoor zijn foundations gemaakt met deze verdonkerende emulsie perfect afgestemd op uw huidskleur.

VOORDELEN:

-Professioneel product voor het donkerder maken van de kleuren van gezichtsfoundations.

- Hiermee kunt u tussenkleuren verkrijgen die perfect bij de huid passen.

-De universele formule heeft geen invloed op de eigenschappen van cosmetica, zoals de mate van dekking of duurzaamheid van de foundation.

-Verrijkt met vitamine E, dat de gezichtshuid hydrateert, voedt, voedt en uitdroging voorkomt.

-Verdonkerende pigmenten in speciale siliconencoatings hechten perfect aan de huid en passen zich aan de foundationformulering aan.

-Het product is afgesloten in een handige, handige tube met canule, wat het aanbrengen ervan vergemakkelijkt.

HOE TE GEBRUIKEN

Meng een paar druppels van de verdonkering met de geselecteerde foundation in de juiste verhouding, zodat deze past bij de tint die bij uw huid past. Meng vlak voordat je de foundation op de huid aanbrengt – voeg het product niet toe aan de foundation

SAMENSTELLING

Aqua , cyclopentasiloxaan, ppg-3 benzylethermyristaat, cyclohexasiloxaan, propyleenglycol, magnesium , peg/ppg-18/18 dimethicon, cyclomethicon, disteardimoniumhectoriet, talk, isododecaan, dimethicon, polysiliconen-11, butyleenglycol, dimethylacrylamide/acryl zuur/polystyreenethylmethacrylaatcopolymeer, kokoscaprylaat/capraat, decylglucoside, polyglyceryl-4-isostearaat, cetylpeg/ppg-10/1 dimethicon, hexyllauraat, dimethiconol, kaliumcetylfosfaat, stearyldimethicon, cellulosegom, natriumchloride, propyleen carbonaat, octadeceen, tocoferylacetaat, triethoxycaprylylsilaan, fenoxyethanol, methylparaben, propylparaben, dmdm hydantoïne, [+/- ci 77491, ci 77492, ci 77499] De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

113428
a lot

Specifieke referenties

ean13
5907474498621

Hean Smart Drops Foundation...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies