Lider Classic Scheercreme 65 gr

€ 1,69
Inclusief belasting

De formule op basis van citrus en kruidig-houtachtige tonen geeft het een tijdloze mannelijke geur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Lider Classic Scheerschuim 65 gr

Scheerschuim van het iconische Poolse merk Lider is een klassieke cosmetica gemaakt voor mannen die scheerproducten van hoge kwaliteit verwachten. De unieke formule op basis van citrus en kruidig-houtachtige tonen geeft het een tijdloze mannelijke geur. Deze crème is bedoeld voor alle huidtypes en kan dus ongeacht de individuele behoeften worden gebruikt. Het dikke schuim verzacht de baard en bereidt de huid voor op een nauwkeurige scheerbeurt. Het unieke recept van Lider-crème zorgt voor een grondige en comfortabele scheerbeurt, waardoor het risico op uitdroging en irritatie van de huid wordt geminimaliseerd. Scheerschuim van het Poolse cultmerk Lider is een cosmetica die niet alleen zorgt voor een effectieve scheerbeurt, ale ook voor een aangename ervaring dankzij de mannelijke geur. Het is de perfecte keuze voor mannen die waarde hechten aan traditie, kwaliteit en comfort tijdens hun dagelijkse scheerroutine.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng de crème aan op een vochtige baard met een borstel of met uw hand. Verdeel over de huid tot een dik, uniform schuim ontstaat. Was na het scheren de huid met lauw water.

SAMENSTELLING

Aqua , Stearinezuur, PALMITINEZUUR, Kaliumhydroxide, Cocos Nucifera-olie, Sorbitol, Parfum, Natriumhydroxide, NATRIUMCHLORIDE, Cellulosegom, Natriummetasilicaat, AMYL CINNAMAL, Benzylsalicylaat, CITRONELLOL, Limoneen, Linalool, CI 19140, CI 42090. Vol , de actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112074
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900793001916

Lider Classic Scheercreme...

€ 1,69
group_work Toestemming voor cookies