Mokosh Gladmakend Serum Figa 12 ml

€ 17,61
Inclusief belasting

Gladmakend hydraterend serum met vijgengeur

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Mokosh Gladmakend Serum Figa 12 ml

Gladmakend hydraterend gezichtsserum met vijgengeur is een ideale ondersteuning voor de dagelijkse huidverzorging. Dankzij de uitgebreide werking versnelt het serum de regeneratie van de huid, beschermt het tegen de negatieve invloed van externe factoren en voorziet het van essentiële voedingsstoffen. Bovendien heeft het een lichte consistentie die beter gietbaar is dankzij het gehalte aan plantaardige oliën. Het is vermeldenswaard dat ons gladmakende serum zelfs op de gevoelige huid kan worden gebruikt. Het is ook geschikt voor natuurlijke verzorging tijdens zwangerschap en borstvoeding. Daarnaast is het vrij van ingrediënten van dierlijke oorsprong, waardoor het geschikt is voor veganisten en vegetariërs. De samenstelling van ons serum bevat kostbare plantaardige oliën, zoals arganolie, macadamia en jojoba, die de huid effectief hydrateren en regenereren. Bovendien revitaliseert het maceraat van vijgenopuntia de huid, kalmeert het irritaties en verbetert het de structuur van de hydrolipidenvacht. Het serum bevat ook een schat aan botanische extracten zoals bergamot, kaneel, dzik , limoen, jasmijn, damask roos, vanille en tijm. Deze extracten hebben een sterk effect op de huid, ondersteunen de natuurlijke vernieuwingsprocessen, verzachten, verzachten en voeden de opperhuid, terwijl ze vrije radicalen neutraliseren. Bovendien werken de geur van kruidnagel en jasmijn als krachtige afrodisiaca, die het zelfvertrouwen en de stemming stimuleren.

HOE TE GEBRUIKEN

We raden aan om het serum minimaal één keer per dag 's avonds te gebruiken, na het grondig wassen van de huid. Masseer het serum met ronddraaiende bewegingen in de huid van gezicht, hals en decolleté, vermijd daarbij de oogcontouren.

SAMENSTELLING

Argania Spinosa Pitolie, Macadamia Ternifolia Zaadolie, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Zaadolie, Helianthus Annuus Zaadolie, Ficus Carica Fruit Extract, Caprylic/Capric Triglyceride••, Opuntia Ficus-Indica Fruit Extract, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Extract , Cinnamomum Zeylanicum ( Cinnamon ) Schors Extract, Eugenia Caryophyllus (Kruidnagel) Bloem Extract, Citrus Aurantifolia ( Lime ) Schil Extract, Jasminum Officinale ( Jasmine ) Bloem/Blad Extract, Dipteryx Odorata (Cumaru) Zaad Extract, Rosa Damascena Bloem Extract, Vanilla Planifolia Vruchtenextract, Thymus Vulgaris (tijm) Bloem-/bladextract, tocoferol, parfum, kaneel•, coumarine•, eugenol•, linalool•, limoneen•

• Grondstof van plantaardige oorsprong De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

111862

Specifieke referenties

ean13
5902729030953

Mokosh Gladmakend Serum...

€ 17,61
group_work Toestemming voor cookies