Tołpa Holistic Vitamin C geconcentreerd verhelderend Serum 20 ml

€ 11,60
Inclusief belasting

Verhelderend serum

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Tołpa Holistic Vitamin C geconcentreerd verhelderend Serum 20 ml

Verhelderend gezichtsserum is een cosmetisch middel dat de effecten van latere huidverzorging verbetert. Dit geconcentreerde serum is ontworpen om rimpels te verminderen, de huid van het gezicht te verstevigen en strakker te maken. Het unieke ingrediënt is vitamine C, dat de huidtint egaliseert, verkleuring helpt bestrijden en verheldert. Daarnaast vermindert het serum roodheid en de zichtbaarheid van haarvaatjes. Dit rimpelverminderende serum regenereert bovendien de huid, hydrateert intens en vernieuwt deze. Dankzij zorgvuldig geselecteerde actieve ingrediënten, zoals adaptogene bergrozenkrans of hyaluronzuur, herstelt het verhelderende geconcentreerde serum de glans en het uitgeruste uiterlijk van de huid. Rhodiola rosea adaptogen ondersteunt de aanpassing van het lichaam aan ongunstige omstandigheden, herstelt het evenwicht van de huid en verlicht haar reacties op alledaagse stressfactoren.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng het serum aan op de handpalm en vervolgens op het gereinigde gezicht, hals en decolleté. Klop zachtjes. Breng de juiste crème aan. Gebruik in de ochtend en avond.

SAMENSTELLING

Aqua , Glycerine, Turfextract, Butyleenglycol, Natriumhyaluronaat, Rhodiola Rosea Wortelextract, Gehydrolyseerde Algin, Hyaluronic Acid , Palmitoyl Hydroxypropyltrimonium Amylopectine/Glycerine Crosspolymeer, Ascorbinezuur, Gehydrogeneerde Lecithine, Carbomeer, Xanthaangom, Natriumhydroxide, 1,2-hexaandiol , pentyleenglycol, tetranatrium EDTA, parfum, fenoxyethanol, caprylylglycol, methylpropaandiol, benzoëzuur. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112001

Specifieke referenties

ean13
5902719417757

Tołpa Holistic Vitamin C...

€ 11,60
group_work Toestemming voor cookies