Uzdrovisco olievrij hydraterend Serum voor een stralende huid 30 ml

€ 17,80
Inclusief belasting

Uzdrovisco is een natuurlijke manier om van de schoonheid van uw huid te genieten

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Laatste items in voorraad

Uzdrovisco olievrij hydraterend Serum voor een stralende huid 30 ml

Een olievrij vochtinbrengend gezichtsserum dat perfect is voor alle huidtypes, inclusief de grijze, vermoeide, gevoelige huid, huid met verkleuringen en een ongelijkmatige teint. Dit serum is gemaakt om de glans en uitstraling van de huid te herstellen. Dit is waarom het de moeite waard is om de ingrediënten te kennen:

- 5 % gestabiliseerde vitamine C: deze unieke dosis vitamine C helpt de huidtint te verbeteren, verkleuringen te verlichten en de dofheid van de teint te verminderen. Bovendien heeft het anti-aging en antioxiderende eigenschappen.

-Narciscellen: Geavanceerd narcis-extract vermindert de afscheiding van pigment in de huid, wat zich vertaalt in lichtere verkleuringen en verhoogde weerstand tegen zonnestraling.

-4 soorten hyaluronzuur: dit ingrediënt heeft het vermogen om op verschillende niveaus water in de huid vast te houden, wat resulteert in een diepe hydratatie.

-Betaïne: het is een natuurlijk aminozuur en osmolyt dat water in de huid ophoopt, waardoor deze gehydrateerd en beschermd blijft.

- Penetratieversterker: Dit ingrediënt verbetert de penetratie van actieve ingrediënten, waardoor stoffen zoals vitamine C nog effectiever kunnen werken.

Dit zijn de effecten die u kunt bereiken door dit serum te gebruiken:

-Hydrateert de huid en herstelt de glans en frisheid.

-Regelmatig gebruik helpt verkleuring te verminderen en de huid helderder te maken.

-Verzacht de teint en vermindert de zichtbaarheid van rimpels.

-Het serum verstopt de poriën niet en belast de huid niet.

-Helpt symptomen van vermoeidheid te verminderen, zoals dofheid en dofheid van de huid.

De effecten van dit serum worden bevestigd door klinische tests die gedurende 4 weken onder toezicht van een dermatoloog zijn uitgevoerd op een gevoelige huid. HOE TE GEBRUIKEN

Dep een paar druppels van het serum in uw gezichtshuid. Je kunt het ook op de ogen aanbrengen. Gebruik 's ochtends en/of 's avonds.

SAMENSTELLING

Aqua , natriumascorbylfosfaat, glycerine, pentyleenglycol, melkzuur, caprylyl/caprylglucoside, 1,2-hexaandiol, betaïne, natriumgeacetyleerd hyaluronaat, natriumhyaluronaat, natriumhyaluronaat-crosspolymeer, gehydrolyseerd natriumhyaluronaat, cellulosegom, natriumcocoylglutamaat, lysolecithine , Sclerotiumgom, Xanthaangom, Pullulan, Natriumsurfactine, Silica, Inuline, Narcissus Poeticus Callus-extract, Cellulose, Fructose, Glucose, Polyglyceryl-6-oleaat; Tetranatriumglutamaatdiacetaat, citroenzuur, caprylylglycol, glycerylcaprylaat, hydroxyacetofenon, ethylhexylglycerine, parfum. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113219
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5904917480458

Uzdrovisco olievrij...

€ 17,80
group_work Toestemming voor cookies