Khadi Natural Hair Colour Henna voor haar Blond 100 gr

€ 13,79
Inclusief belasting

100% natuurlijke kleurstof met een kruidensamenstelling. Geeft een tint van goudblond tot rood-goudblond. Het is voornamelijk bedoeld voor het verven van grijs en heel blond haar

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

BESCHRIJVING

100% natuurlijke verf met kruidensamenstelling. Geeft een tint van goudblond tot rood-goudblond. Het is in de eerste plaats bedoeld voor het verven van grijs en zeer licht haar. Naast het kleureffect kunt u na het gebruik van de kleurstof een aanzienlijke verbetering van de conditie van het haar verwachten. Henna Blond moet worden gebruikt door mensen die hun haarkleur voor een kortere tijd willen veranderen - de verf wordt geleidelijk uitgewassen. De kleurstof is ook bedoeld voor donkerder haar - in deze variant kunt u een verzorgend effect krijgen en mogelijk een lichte verandering van tint naar een warmere kleur. Na het verven kun je genieten van een unieke en natuurlijk ogende haarkleur.
Voordelen van het gebruik van Henna Goudblond:

  • benadrukt de natuurlijke haarkleur door expressiviteit toe te voegen,

  • geeft het haar glans en het effect van meer volume,

  • dankzij de verzorgingswaarden wordt haar met een beschadigde structuur en minder dikte versterkt,

  • henna vermindert ook haaruitval,

  • in tegenstelling tot andere kleurstoffen, geeft Khadi slechts een tijdelijke, wasbare kleur - hiermee kun je de tint een paar weken veranderen en dan terugkeren naar de natuurlijke kleur van het haar.

HOE TE GEBRUIKEN

1. Was voor het verven uw hoofd met een delicate shampoo die vrij is van haarbedekkende ingrediënten, d.w.z. siliconen, polyquaternium en oliën. De aanwezigheid van dergelijke ingrediënten kan kleurinterferentie veroorzaken. In extreme gevallen kan het zijn dat het haar niet reageert met de kleurstof - er zal geen kleuring optreden.
2. De verf moet worden aangebracht op gewassen haar, lichtjes gedroogd met een handdoek. Haar mag niet droog of erg nat zijn.
3. Lakvoorbereiding: meng het poeder met warm water van 50°C in een verhouding van 1:4 (50 g poeder op 200 ml vloeistof). Het wordt aanbevolen om een thermometer te gebruiken om de exacte temperatuur te bepalen. Afhankelijk van het type geverfd haar kun je meer water gebruiken. Om uitdroging van het haar te voorkomen, kunt u het hydraterende effect vergroten door 20% water te vervangen door aloë-sap, dat geen conserveermiddelen en andere toevoegingen bevat.
4. Een theelepel zout toegevoegd aan het mengsel (één per 50 gram) of zwarte thee die wordt gebruikt om het poeder te mengen in plaats van water zal de kleurstabilisatie en duurzaamheid verbeteren.
5 . Na het mengen moet de verf een gladde en dikke consistentie hebben.
6. De verf die op het haar wordt aangebracht mag niet koud of droog zijn, dus als je niet bedreven bent in het snel aanbrengen van de verf, is het de moeite waard om de kom met de verf tijdens het verven in warm water te houden, zodat deze warm blijft. Het handhaven van de juiste verftemperatuur is cruciaal voor het bereiken van het gewenste kleureffect.
7. Gebruik een klein penseel om de verf aan te brengen, die het haar grondig zal bedekken, ook dicht bij de huid.
8. Het wordt aanbevolen om je haar vanaf de wortels te kleuren. Breng vervolgens de kleurstof aan op de gehele lengte van het haar. Verdeel de verf die in de kom achterblijft over het hele oppervlak van het haar.
9. Na het verven moet het haar worden afgedekt met huishoudfolie of een muts en een handdoek. Dit houdt de warmte binnen en voorkomt dat de verf uitdroogt.
10. De standaardtijd om de kleurstof op het haar te houden is van 15 tot 30 minuten. Om rode tinten te verkrijgen, kan de verf na een uur worden afgewassen - pas na 30 minuten beginnen de henna-kleurstoffen die verantwoordelijk zijn voor rode tinten te werken.
11. Werk het kleuren af door de verf af te spoelen met lauw (geen heet) water totdat deze helemaal schoon is. Gebruik geen hete lucht, bijvoorbeeld uit een föhn, op pas gekleurd haar.
12. Was je haar niet eerder dan 24 uur na het verven. Gebruik gedurende deze tijd geen conditioners of stylingproducten (gel, mousse, vernis, enz.). De levensduur van de nieuw verkregen kleur kan worden verlengd als het haar voor de eerste wasbeurt wordt geolied, bijvoorbeeld met Khadi-olie.
13. De uiteindelijke kleur zal zichtbaar zijn na ongeveer 48 uur na het einde van het verven.

BEVEILIGING:
De cosmetica bevat alleen natuurlijke ingrediënten, wat wordt bevestigd door het BDIH-certificaat. Geschikt voor gebruik door veganisten. Volledige productveiligheid en geen toxiciteit zijn gegarandeerd. Het product is onderworpen aan strenge kwaliteitsanalyses.
Het wordt afgeraden om de verf op een geïrriteerde hoofdhuid te gebruiken. Khadi-kleurstoffen kunnen alleen worden gebruikt om het haar op het hoofd te kleuren. Pas op dat u het poeder niet inademt tijdens het bereiden van het mengsel.
Voor het verven is het noodzakelijk om de kleding te beschermen, omdat verfvlekken permanent kunnen zijn. Om huidverkleuring op de lange termijn te voorkomen, moet u ook uw handen beschermen door plastic handschoenen te dragen.

SAMENSTELLING

Cassia Auriculata Bladpoeder*, Indigofera Tinctoria Bladpoeder*, Lawsonia Inermis Bladpoeder*, Curcuma Longa Rhizoom Poeder*
* gecertificeerd biologisch ingrediënt

104426

Specifieke referenties

ean13
4260378040046

Khadi Natural Hair Colour...

€ 13,79
group_work Toestemming voor cookies