SheFoot Verzachtende en gladmakende crème - Voetpreparaat met ureum 40% 75 ml

€ 6,90
Inclusief belasting

Het crèmepreparaat verzorgt de huid van de voeten perfect, vooral op plekken die gevoelig zijn voor keratose en ruwheid.

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

SheFoot Verzachtende en gladmakende crème - Voetpreparaat met ureum 40% 75 ml

Het crèmepreparaat met 40% ureum is een effectief product voor uitwendig gebruik dat de huid van de voeten perfect verzorgt, vooral op plekken die gevoelig zijn voor keratinisatie en ruwheid, zoals hielen, voetzolen en tenen. Hier zijn de belangrijkste actieve ingrediënten van dit preparaat en hun effecten:

-Ureum (ureum 40%): Met een concentratie van 40% is het geschikt voor het actief gladmaken en regenereren van de huid van de voeten. Het heeft een keratolytisch effect, wat betekent dat het de eeltige opperhuid helpt exfoliëren en het stratum corneum verzacht.

-Natriumlactaat: Het is een bestanddeel van Natural Moisturizing Factor ( NMF ) met een uitzonderlijk sterk hydraterende werking, die overmatige uitdroging van de huid voorkomt.

-Shea Butter: Het is een boter die de huid voorziet van overvloedige lipiden en onvervangbaar is bij de verzorging van een gebarsten, droge en uitgedroogde huid. Helpt de opperhuid te regenereren.

-Groene thee-extract: Het heeft een reinigende, samentrekkende, verstevigende en hydraterende werking, die helpt de huid van de voeten te verfrissen en te reinigen.

-Allantoïne en D- panthenol : dit zijn ingrediënten die de huid kalmeren en kalmeren en het regeneratieproces ondersteunen.

Een verfrissend complex van natuurlijke etherische oliën: De samenstelling omvat onder meer veldmunt, citroenschil, groenblijvende cipres, lavendel en cistusolie, die het preparaat een aangename geur geven en een verfrissend effect hebben.

Deze crème is ontworpen voor actieve voetverzorging, vooral als de huid dikker is en gevoeliger is voor keratose en ruwheid. Regelmatig gebruik van dit preparaat kan het uiterlijk en de conditie van de voethuid na de eerste toepassing helpen verbeteren.

HOE TE GEBRUIKEN

Masseer een dosis crème in de schone en droge huid van de voeten, vooral de hielen. Laat 20-30 minuten intrekken of tot het is opgenomen. Gebruik elke 2e dag of indien nodig.

SAMENSTELLING

Ureum, Aqua ( Water ), capryl/caprinezuurtriglyceride, ethylhexylstearaat, paraffinum liquidum, polyglyceryl-2 oleaat, polyhydroxystearinezuur, butyrospermum parkii (shea) boter, Magnesium , Cupressus Sempervirens blad-/noot-/stengelolie, mentha arvensis bladolie, Citrus Limon ( Lemon ) schilolie, Cistus Ladaniferus-olie, Lavandula Hybrida-olie, Camellia Sinensis ( Green Tea ) bladwater, Lavandula Angustifolia ( Lavender ) bloemenwater, Spirulina Platensis-extract, Mentha Piperita (pepermunt) bladolie, trehalose, tocoferylacetaat, Macadamia Integrifolia-zaadolie, glycerine, allantoïne, panthenol, gluconolacton, Calcium , melkzuur, citroenzuur, natriumlactaat, polyglyceryl-3-diisostearaat, polyglyceryl-2-stearaat, natriumcitraat, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, benzylalcohol , Linalool, Limoneen. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

114132

Specifieke referenties

ean13
5902838922316

SheFoot Verzachtende en...

€ 6,90
group_work Toestemming voor cookies