Stars from The Stars Space Face Supernova Serum 2% BHA tegen imperfecties 30 ml

€ 9,40
Inclusief belasting

Serum met 2% BHA

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Stars from The Stars Space Face Supernova Serum 2% BHA tegen imperfecties 30 ml

Kies voor een serum met 2% BHA-zuur, dat werkt als een kosmische supernova op huidonvolkomenheden. Voel hoe je huid ongelooflijk glad wordt en de problemen verdwijnen. Dit is te danken aan de kosmisch goede formule op basis van twee magische actieve ingrediënten - salicylzuur en het moon , die zorgen voor een ongeëvenaarde effectiviteit. Dit serum is ontworpen voor alle huidtypes en helpt je een mooie en gezonde uitstraling te krijgen. Voeg ze toe aan je dagelijkse verzorging en je zult verbluffende resultaten zien na slechts een paar keer gebruiken.

HOE TE GEBRUIKEN

Wanneer de huid is gereinigd, pak dan een kleine hoeveelheid en verdeel het grondig over de huid. Vergeet niet om de ogen te vermijden. Indien nodig kan de cosmetica worden gebruikt als een spotserum dat alleen wordt aangebracht op onvolkomenheden.

SAMENSTELLING

Aqua , Propaandiol, Glycerine, Salicylzuur, Cereus Grandiflorus (Cactus) Bloemextract, Papaïne, Chondrus Crispus (Carrageen) Poeder, Maltodextrine, CI 14720, Kaliumsorbaat, Sorbinezuur, Citroenzuur, Benzylalcohol, Benzoëzuur, Dehydroazijnzuur, Tocoferol , Parfum, Limoneen, Linalool. De actuele samenstelling staat vermeld op de productverpakking

110634
a lot

Specifieke referenties

ean13
5904209842926

Stars from The Stars Space...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies