Tołpa Dentica Tandpasta Ultra White 100 ml

€ 2,70
Inclusief belasting

Tandpasta die tanden op natuurlijke wijze witter maakt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Tołpa Dentica Tandpasta Ultra White 100 ml

Ontdek de nieuwe Tołpa Dentica Ultra White tandpasta die je tanden op natuurlijke wijze witter maakt. Deze tandpasta beschermt effectief tegen verkleuring, verfrist de adem, verzorgt het tandvlees en beschermt het glazuur. Dankzij het hoge gehalte aan natriumfluoride (1450 ppm F-) heeft deze tandpasta een anti-cariës effect en beschermt het de tanden tegen de ontwikkeling van cariës. Reinigt effectief maar tegelijkertijd voorzichtig de tanden, verwijdert afzettingen en geeft een gevoel van frisheid. Ultra White tandpasta is een uitgebreide mondverzorging. Deze tandpasta werkt tegelijkertijd om witter te maken, op te frissen en te beschermen, en maakt je tanden gezonder en je glimlach mooier. Overtuig uzelf i do ervaar de voordelen van deze unieke tandpasta.

HOE TE GEBRUIKEN

Poets je tanden minstens twee keer per dag ('s ochtends en 's avonds) gedurende 3 minuten, bij voorkeur na elke maaltijd. Gebruik bij kinderen jonger dan zes jaar een hoeveelheid pasta ter grootte van een erwt onder toezicht van een volwassene om het risico op inslikken te minimaliseren.

SAMENSTELLING

Aqua , Sorbitol, Gehydrateerd Silica, Glycerine, Propyleenglycol, Dinatriumpyrofosfaat, Xanthaangom, Tetrakaliumpyrofosfaat, Aroma , Natriumfluoride, Menthol, Allantoïne, Natrium C14-16 Olefine Sulfonaat, Natriumsaccharine, CI 77891. Voor de volledige, huidige INCI-samenstelling zie altijd op de verpakking.

112016
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902719419249

Tołpa Dentica Tandpasta...

€ 2,70
group_work Toestemming voor cookies