Geur Miraculum Body Mist Rose Glow 100 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Verhelderende mist voor gezicht en lichaam

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Miraculum geurende gezichts-lichaamsmist Rose Glow 100 ml

Verhelderende gezichts- en lichaamsmist is een uitstekend product dat de huid verfrist en hydrateert. Dankzij de heerlijk glinsterende pigmenten in een roségouden tint zorgt het voor het effect van een frisse, uitgeruste en stralende huid. Deze lichte en delicate mist geeft een subtiele glans aan je huid en benadrukt de natuurlijke schoonheid ervan. Je kunt het op je gezicht en lichaam gebruiken om je huid een gezonde en stralende uitstraling te geven. Trakteer uzelf op een beetje luxe en geniet van het effect van deze verhelderende mist die uw natuurlijke schoonheid zal benadrukken.

HOE TE GEBRUIKEN

Sluit uw ogen en spuit geselecteerde delen van de huid vanaf een afstand van 20-25 cm. De lichte formule trekt snel in. Schudden voor gebruik.

SAMENSTELLING

Aqua , Propaandiol, Glycerine, Peg-60 Gehydrogeneerde Castorolie, Parfum, Fenoxyethanol, Mica, Polyacrylaat Crosspolymer-11, Ci 77891, Panthenol , Ethylhexylglycerine, Citroenzuur, Rubus Idaeus Fruit Extract, Fragaria Ananassa Fruit Extract, Actinidia Chinensis Fruit Extract, Pyrus Malus Fruit Extract, Prunus Persica Fruit Extract, Carica Papaya Fruit Extract, Cucumis Sativus Fruit Extract, Natriumbenzoaat, Kaliumsorbaat, Ci 17200. De volledige, actuele INCI-samenstelling staat altijd op de verpakking.

112041
a lot

Specifieke referenties

ean13
5900793050976

Geur Miraculum Body Mist...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies