• -€ 2,00
  • topdeal
  • - € 2,00

De gewone gezichtsolie met microalgen 30 ml

€ 12,80
€ 14,80
Inclusief belasting Laagste prijs binnen 30 dagen vóór de promotie: € 12,80

De olie versterkt de natuurlijke hydrolipidenlaag, waardoor de huid een stralend uiterlijk en een rustgevend gevoel krijgt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2

De gewone gezichtsolie met microalgen 30 ml

Gezichtsolie met microalgen - zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals microalgen opgelost in een mengsel van squalaan en marula, argan, baobab, patau, paranoot, inca inchi, wilde roos en borage-olie, vormen de unieke formule van dit product. Dit product vertegenwoordigt minimalisme, elimineert alle onnodige ingrediënten en richt zich alleen op de regeneratie van de vermoeide, geïrriteerde, rijpe en droge huid. Microalgen in de olie verzachten irritaties, beschermen de huid effectief tegen verouderingsprocessen, terwijl ze intensief hydrateren en de elasticiteit herstellen. De olie versterkt de natuurlijke hydrolipidenlaag, waardoor de huid een stralend uiterlijk en een rustgevend gevoel krijgt. De karakteristieke goudgroene kleur en delicate, licht kruidige, organische geur zijn het resultaat van een hoge concentratie microalgen, die elk gebruik van deze olie tot een unieke verzorgingservaring maken.

HOE TE GEBRUIKEN

Gebruik een paar druppels per dag of indien nodig over het hele gezicht, bij voorkeur na een cosmetica op waterbasis (bijvoorbeeld rozenwater). Indien irritatie optreedt, stop dan met het gebruik en raadpleeg een arts. Niet gebruiken op huid met wonden. Test voor gebruik op een klein stukje huid, bijvoorbeeld het bovenste deel van de onderarm. Buiten bereik van kinderen houden.

Veganistisch product. Bevat geen dierlijke ingrediënten, niet getest op dieren, glutenvrij, alcoholvrij, watervrij en alcoholvrij.

SAMENSTELLING

Capryl/Caprinezuurtriglyceride, Squalaan, Crambe Abyssinica Zaadolie, Bisabolol, Simmondsia Chinensis Zaadolie, Ethylhexylstearaat, Isochrysis Galbana Extract, Adansonia Digitata Zaadolie, Argania Spinosa Kernelolie, Borago Officinalis Zaadolie, Rosa Canina Zaadolie, Sclerocarya Birrea Zaadolie , Oenocarpus Bataua fruitolie, Plukenetia Volubilis zaadolie, Bertholletia Excelsa zaadolie, Solanum Lycopersicum (tomaat) fruitextract, Hydroxymethoxyfenyldecanon, Rosmarinus Officinalis (rozemarijn) bladextract, tocoferol. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

114521
a lot

Specifieke referenties

ean13
769915194678

De gewone gezichtsolie met...

€ 14,80 € 12,80
group_work Toestemming voor cookies