Claresa Nooit te Black ! Wimpermascara 10 gram

€ 5,40
Inclusief belasting

Een mascara die zorgt voor dramatisch volume en uitzonderlijk intens zwart

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0

Claresa Nooit te Black ! Wimpermascara 10 gram

Een mascara die zorgt voor dramatisch volume en uitzonderlijk intens zwart! Een nauwkeurig, smal borsteltje met siliconenvezels zorgt voor een intensieve verdikking van de wimpers na de eerste streek, en bij elke volgende laag wordt het effect steeds spectaculairder. De innovatieve formule maakt de wimpers lang, dik en expressief van de wortels tot de punten, en super superzwarte pigmenten die erin zitten geven een ongewoon diepe kleur die de hele dag aanhoudt. De veganistische formule van de mascara bevat Senegal-gom, wat oogirritatie verzacht.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng mascara aan vanaf de wortels van de wimpers tot aan de uiteinden. U kunt het verdikkende en verlengende effect beoordelen door opeenvolgende lagen toe te voegen.

SAMENSTELLING

Aqua ( water ), paraffine, glycerylstearaat, synthetische was, stearinezuur, acacia-senegalgom, butyleenglycol, palmitinezuur, oryza sativa cera (oryza sativa (rijst) zemelenwas), polybuteen, vp/eicoseencopolymeer, ozokeriet, aminomethylpropanol , gehydrogeneerde plantaardige olie, fenoxyethanol, stearylstearaat, hydroxyethylcellulose, tropolon, dinatriumfosfaat, polysorbaat 60, natriumfosfaat, ci 77499 (ijzeroxiden). De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking.

113497
a lot

Specifieke referenties

ean13
5903819809879

Claresa Nooit te Black !...

€ 5,40
group_work Toestemming voor cookies