Biolaven Set Micellaire vloeistof 200 ml + BIOLAVEN Gezichtscrème Nacht 50 ml

€ 10,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

< strong > BIOLAVEN Nachtcosmetica set

Micellaire vloeistof, 200 ml

Eigenschappen:

Reinigende en kalmerende micellaire vloeistof waarmee u zelfs waterdichte gezichts- en oogmake-up grondig kunt verwijderen. Hydraterende en kalmerende ingrediënten voorkomen uitdroging en kalmeren de geïrriteerde huid. Essentiële olie van lavendel, het symbool van de Provence, staat bekend om zijn ontspannende eigenschappen. Na het aanbrengen blijft de huid schoon, fris en goed gehydrateerd.

Dermatologisch getest product.

Gebruik :

Breng het preparaat aan op een wattenschijfje en veeg voorzichtig over de huid van gezicht, hals en decolleté. Om oogmake-up te verwijderen, houdt u het doorweekte kussentje op het gesloten ooglid en trekt u het naar de wimpers toe. Herhaal indien nodig.

Nachtcrème voor het gezicht, 50 ml

Indicaties:

Crème ontworpen voor de dagelijkse verzorging van de veeleisende huid.

Eigenschappen:

Hydraterende en regenererende gezichtscrème voor de nacht, bevat voedende druivenpitolie, avocado , squalaan en vitamine E, die beschermen tegen uitdroging en schadelijke factoren, waardoor de zachtheid en elasticiteit van de huid wordt hersteld. Dankzij de combinatie van sterk hydraterende en kalmerende ingrediënten ondersteunt het huidherstelprocessen die 's nachts plaatsvinden. Natuurlijke essentiële olie van lavendel, symbool van de Provence, maakt de huid zacht en gevoed.

Dermatologisch getest product.

Gebruik :

Elke avond aanbrengen op de gereinigde huid van gezicht en hals.

67938

Specifieke referenties

ean13
5902249010206

Biolaven Set Micellaire...

€ 10,90
group_work Toestemming voor cookies