Nowa Kosmetyka (On)gewone grijze zeep 100 gr

€ 5,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Op zoek naar iets echt veelzijdigs? MET we kunnen eerlijk zeggen dat onze zeep precies zo is. Enigszins vettig, met glycerine gevormd tijdens verzeping, het zal vriendelijk zijn voor de huid van het gezicht en lichaam. Tegelijkertijd wast het veel effectief, zoals het grijze zeep betaamt. Bovendien, na verdunning, kan gebruikt worden als shampoo.

Waar hebben we ze van gemaakt?

strong Zonnebloemolie, goed voor alle huidtypes, en kaliumhydroxide - wanneer ze met elkaar reageren, veranderen ze in zeep en glycerine. Er zit iets meer olie in ons product. Het heeft geen enkele invloed manier voor zelfreiniging, maar het vormt een hydrolipidenbarrière huid is nog goed. En dit, overgaand van de taal van dermatologen naar polish betekent dat je huid zacht en glad zal zijn, niet droog en droog gedownload.

Tea tree olie - overwinnaar van bacteriën en schimmels, een van de meest actieve plantaardige stoffen ingrediënten. Het beperkt de ontwikkeling van micro-organismen, maar het maakt je niet immuun ze tot hun effect, in tegenstelling tot antibiotica.

Vitamine E - terecht wel de vitamine van de jeugd genoemd. Het heeft een antioxiderende werking, dus nee helpt alleen om de metriek te bedriegen, maar vooral om de huid erin te houden gezondheid. Het heeft een ontstekingsremmend effect, versnelt de genezing en meer herstelt de hydrolipidenlaag.

Geconserveerde zeep is natuurlijk essentiële oliën en hun derivaten. Die zijn er niet parabenen, kleurstoffen, kunstmatige geurstoffen en diversen schuimverbeterende toevoegingen.
100679

Specifieke referenties

ean13
5903760295844

Nowa Kosmetyka (On)gewone...

€ 5,30
group_work Toestemming voor cookies