Nacomi Orange lichaams- en gezichtsmist 80 ml

€ 4,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

  • Waarom heeft het zoveel toepassingen? strong

    Omdat bevat aloë vera sap, gehydrolyseerde glycosaminoglycanen en natriumhyaluronaat, en dit zijn niet zomaar ingrediënten. Allemaal sterk verstrakken , voeden , kalmeren , hydrateren en hebben een anti-aging effect.
  • Voor Goedemorgen en Goedenacht!

    Na een benauwde en hete of ijzige nacht (buiten het raam), dus met de uitdrogende lucht van de nacht, kan je er niets aan doen dat niet alleen jij, maar ook je huid verfrissing wil. Ga je gang, besproei jezelf met alle mist!
    Na een ontspannend bad, maar niet zozeer een ontspannende dag wanneer een miljoen gedachten richten zich helaas niet op het tellen van lammeren - het is tijd voor de onze nevel . Spray jezelf en je kussen voor een ontspannende geur en kalmeer je lichaam en geest!

  • Voor make-up of om make-up op te frissen

    Voor make-up dient het als een snelle , gezonde injectie voor je huid. Voedt en hydrateert en bereidt zich zo voor op verdere verzorging of make-up.
    IN tijdens een feestje als je voelt dat er huiden op je gezicht zijn verschenen met gedroogde foundation of matte lippenstift begon te rollen en verzamel op gedroogde huiden, het is tijd voor onze mist! Het verfrist je make-up heel snel.
  • Zon, vorst of wind

    Het is al lang bekend dat de huid die wordt blootgesteld aan volle zon, vorst of harde wind, droog en zeer gevoelig kan worden, wat leidt tot snellere veroudering . Ben je aan het zonnen? Vergeet niet om jezelf af en toe met onze mist te besproeien. U bent uw handschoenen vergeten en uw gezicht wordt blootgesteld aan strenge vorst wind? Je komt snel thuis en het enige waar je aan denkt is wat je doet het is je handen naar de radiator brengen ... Ook hier komt onze mist binnen, wat kalmeert perfect, hydrateert en stimuleert het werk van collageen en elastine!
  •  Lange intensieve training

    Denk je dat je alleen je lichaam traint als je traint? Je huid werkt ook - het wordt strakker, rekt uit, warmt op en dan geef je het een snelle koude douche, want het werkt perfect voor cellulitis . Natuurlijk! Maar vergeet niet dat een verhitte huid en verwijde poriën het perfecte moment zijn om het actieve ingrediënten te geven . En na een koude douche verdient het ook een dosis hydratatie , en bovendien heeft de mist een verstevigend en verstevigend effect. Niets, gewoon op het lichaam kloppen!


Sollicitatie

Spray gezicht en lichaam. Schudden voor gebruik.

Samenstelling

Aqua , Aloe Barbadensis- Juice , sorbitanoleaat-decylglucoside Crosspolymeer, benzylalcohol, Citrus Aurantium Dulcis schilolie, Gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, glycoproteïnen, dehydroazijnzuur, Glycerine, natriumhyaluronaat, citroenzuur, kaliumsorbaat, Copper Gluconaat, Natriumbenzoaat, Natrium PCA, Limoneen, Linalool, Citral, Citronellol, CI 15985, CI 16035.
101049

Specifieke referenties

ean13
5902539710366

Nacomi Orange lichaams- en...

€ 4,90
group_work Toestemming voor cookies