AA Wings of Color Gentle Nude Primer Serum Spf 50 gladmakend basisserum 30 ml

€ 8,70
Inclusief belasting

Het serum is een revolutionaire combinatie van perfecte make-up en verzorgingseffecten

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

AA Wings of Color Gentle Nude Primer Serum Spf 50 gladmakend basisserum 30 ml

Gentle Nude-basisserum is een revolutionaire combinatie van perfecte make-up- en verzorgingseffecten. Het bereidt de huid voor op de volgende fasen van de make-up, vergemakkelijkt het aanbrengen van foundation en zorgt voor een langdurig effect. De lichte consistentie van het product zorgt ervoor dat de huid er glad en verlicht uitziet, dankzij het " soft focus"-effect. De rijke verzorgingsformule, verrijkt met hyaluronzuur en ceramide, hydrateert de huid onmiddellijk en geeft deze een langdurig gevoel van comfort. Bovendien beschermt het SPF 50-filter de huid tegen de negatieve effecten van zonnestraling en fotoveroudering. Het product is ook geschikt voor de gevoelige en overgevoelige huid en de formule is klinisch getest op allergieën.

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een kleine hoeveelheid van het product aan op de eerder voorbereide huid en verdeel het over de gehele huid of geselecteerde delen van het gezicht. Vermijd het gebied rond de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , Ethylhexyl Triazone, Triethylhexanoïne, Dicaprylyl Ether, Tris-Bifenyl Triazine (nano), Pentyleenglycol, Glycerine, Tribehenine PEG-20 Esters, Dimethicon, Natriumacrylaat/Natriumacryloyldimethyltauraatcopolymeer, Natriumlactaat, Isohexadecaan, Polysorbaat 80, Hyaluronic Acid , Fructose, Ureum, Maltose, Allantoïne, Natrium PCA, Trehalose, Natriumhyaluronaat, Glucose, Trioleïne, Glyceryldioleaat, Ceramide NP, Lecithine, Ornithine HCL, Carnosine, Glycine, Histidine, Lysine, Calcium , Magnesium , Koperchloride, Inuline, Alfa-glucaanoligosaccharide, mangaanchloride, tocoferol, decylglucoside, butyleenglycol, dinatriumfosfaat, xanthaangom, natriumchloride, natriumhydroxide, citroenzuur, fenoxyethanol, ethylhexylglycerine, mica, silica, parfum, CI 77891, CI 77491, CI 77492. De volledige, actuele INCI-samenstelling vindt u altijd op de verpakking

116006

Specifieke referenties

ean13
5900116092102

AA Wings of Color Gentle...

€ 8,70
group_work Toestemming voor cookies