Vianek Normaliserende gezichtsset Normaliserende gezichtsreinigingsgel Vianek 150 ml + Normaliserende nachtcrème Viane

€ 14,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Vianek normalisatieset is een geweldig cadeau voor mensen in uw omgeving met een problematische en vette huid.

De kit bevat een gezichtswasgel (150 ml) en een nachtcrème (50 ml).

De gel zal nuttig zijn als element goede make-upverwijdering, waarbij de resten van make-up en onzuiverheden van de huid van de hele dag worden verwijderd.

Ontstopt en reinigt de poriën, licht samentrekkend en normaliseert de talgafscheiding dankzij extract van witte wilgenbast en salicylzuur. Versnelt huidregeneratie. Het verfrist de huid zonder de natuurlijke beschermende barrière te irriteren. Eucalyptusolie versnelt de regeneratie van huidlaesies.

Het bevat geen SLS, parabenen, minerale oliën en kunstmatige kleurstoffen. Het irriteert de huid niet, dus je kunt het elke dag gebruiken.

Het tweede onderdeel van de set is Normaliserende gezichtscrème voor de nacht, die, terwijl je slaapt, de opperhuid herstelt en zorgt voor de conditie en het uiterlijk van een problematische huid.

De crème verzacht huidveranderingen, ondersteunt de regeneratie van de opperhuid, heeft ontstekingsremmende eigenschappen en reguleert de hoeveelheid afgescheiden talg. De crème ondersteunt de vernieuwing van de hydrolipidenvacht 's nachts.Ingrediënten waarvan de werking wordt bevestigd door zowel de volksgeneeskunde als de drogisterij werken samen voor een mooie en gladde huid: brandnetelextract, biozwavel, vitamine B3, tea tree olie en betuline schorsextract) ). Druivenpitolie, olijfolie en squalaan beschermen de hydratatie van de huid en beschermen deze tegen externe factoren.

Het bevat geen paraffine, minerale oliën, siliconen, parabenen, PEG's en irriterende kleurstoffen.

Dermatologisch getest product.

67942

Specifieke referenties

ean13
5902249011487

Vianek Normaliserende...

€ 14,90
group_work Toestemming voor cookies