Vianek Verzachtende gezichtsset Verzachtende olie voor het verwijderen van make-up 150 ml + Verzachtende nachtcrème 50 ml + Verz

€ 14,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

De rustgevende Vianek set is een geweldig cadeau voor mensen in uw omgeving met een gevoelige en overactieve huid.

De set bevat een verzachtende olie voor het verwijderen van make-up (150 ml) en een nachtcrème (50 ml), evenals een masker in een sachet.

Het verwijderen van make-up is essentieel, ook voor de gevoelige, droge, atopische en geïrriteerde huid. Een dergelijke huid heeft een olie voor het verwijderen van make-up nodig, die make-up en onzuiverheden verwijdert zonder de huid te beschadigen, en irritaties hydrateert en kalmeert. De olie is zacht voor de ogen. Plantaardige oliën in de samenstelling van het product (zonnebloem, kokosnoot, castor en druivenpit) helpen de huid te verzorgen en dagelijkse onzuiverheden te verwijderen zonder de hydrolipidenmantel van de huid te verwijderen.

Dermatologisch getest product.

Het tweede onderdeel van de set is de Verzachtende gezichtscrème voor de nacht , die tijdens het slapen de opperhuid herstelt en van voedingsstoffen voorziet. Na het ontwaken komt de huid tot rust en verdwijnt het gevoel van spanning.

De samenstelling bevat druivenpit-, zonnebloem- en kokosolie die de huid hydrateren en helpen regenereren.

Dermatologisch getest product.

Het rustgevende masker maakt het hele rustgevende verzorgingsritueel compleet.

67944

Specifieke referenties

ean13
5902249010664

Vianek Verzachtende...

€ 14,90
group_work Toestemming voor cookies