Bielenda Professional EYE LIFT PROGRAM Peptide Serum corrigerende rimpels rond de ogen 30 ml

€ 10,70
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

Bielenda peptide verstevigend serum is bedoeld voor de verzorging van alle huidtypes rond de ogen, met name de droge en gevoelige huid. Het serum bestrijdt de meest voorkomende problemen rond de ogen, zoals donkere kringen en wallen, evenals verlies van stevigheid en fijne lijntjes. Perfect voor huidverzorging thuis of in een schoonheidssalon.

  •          Regenereert en maakt de huid glad
  •          Het verstevigt en versterkt het
  •          Het verbetert de kleur
  •          Het vermindert rimpels
  •          Het stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
  •          Herstelt de vitaliteit van de huid

Het bevat biomimetische peptiden en het Argireline-complex, die samentrekkingen van de gezichtsspieren in de huid verminderen en zo de vorming van rimpels voorkomen. Het PhytoCellTec Alp Rose complex versterkt de bescherming van de huid tegen schadelijke externe factoren en zorgt voor de vitaliteit van haar stamcellen. Daarnaast zorgt hyaluronzuur voor de juiste hydratatie en stimuleert lactobionzuur regeneratieve processen, stimuleert het de aanmaak van collageen en versterkt het de bloedvaten.

strong Hoe te gebruiken: Breng een paar druppels van het serum aan op uw vingertoppen en masseer met cirkelvormige bewegingen in de schone, droge huid rond de ogen.

Resultaat: Stevige, gladde, geregenereerde en meer elastische huid rond de ogen.

We raden het gelijktijdig gebruik aan van andere Bielenda-producten die zijn afgestemd op de behoeften van de huid, die de dagelijkse verzorging aanvullen.

Bielenda Professional is een Pools merk dat sinds 1990 op de markt is. Het produceert gezichts- en lichaamsverzorgingscosmetica op basis van natuurlijke, huidveilige actieve ingrediënten. Het aanbod van het merk is gericht op zowel individuele klanten als professionals - schoonheidssalons, scholen en wellnesscentra. Bielenda-producten genieten erkenning en vertrouwen op de cosmeticamarkt, wat wordt bevestigd door talrijke brancheprijzen.

68107

Specifieke referenties

ean13
5902169805197

Bielenda Professional EYE...

€ 10,70
group_work Toestemming voor cookies