Green Pharmacy Micellaire vloeistof 3in1 Haver 500 ml

€ 4,10
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
0
Niet op voorraad

familie :'Nunito Sans', schreefloos;font-size:14px;background-color:#ffffff;">

Product beschrijving

De vloeistof werkt drievoudig: het reinigt, verstevigt en hydrateert. Voor dagelijkse verzorging. Spoelen is niet nodig. De vorm van micellen zorgt voor een hoogwaardige reiniging en zorgt voor een zachte make-up verwijdering. Dankzij de natuurlijke pH behoudt het de fysiologische balans van de huid en tast het de beschermende barrière niet aan. Verwijdert zacht en effectief onzuiverheden van gezicht, hals en decolleté, verwijdert make-up van ogen en lippen. Het is verrijkt met kalmerende en regenererende haverextract en hydraterende panthenol. Een speciaal, multifunctioneel beschermend ingrediënt, kalmeert irritaties, geeft de huid elasticiteit, elasticiteit en gladheid, beschermt tegen vochtverlies en laat een comfortabel gevoel achter.

Sollicitatie

Haver micellair water ontworpen voor de droge, delicate, gevoelige huid, gevoelig voor irritatie, die regeneratie nodig heeft. Geschikt voor dragers van contactlenzen.

Gebruik

Doordrenk een wattenschijfje met de vloeistof en was voorzichtig de huid rond de ogen, het gezicht, de hals en het decolleté. Herhaal het proces totdat het wattenstaafje schoon is.

100473

Specifieke referenties

ean13
5904567052890

Green Pharmacy Micellaire...

€ 4,10
group_work Toestemming voor cookies