ONLYBIO Bakuchiol&Skwalan Licht hydraterende gezichtscrème 50 ml

€ 9,40
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

Hoe het werkt?

De delicate, niet-overbelastende formule van de crème, rijk aan 99% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, vult onmiddellijk de tekorten aan hydratatie aan en herstelt de balans van een gecombineerde, vette en vochtarme huid. De crème verfrist en maakt de huid perfect glad en beschermt haar tegen uitdroging, overmatige talgproductie en de schadelijke effecten van externe factoren.

Wat is het meest effectief:

BAKUCHIOL,
verkregen uit de zaden van de Babći-plant, is een 100% natuurlijk, veganistisch en zachtaardig equivalent van retinol, zelfs voor de meest gevoelige huid. Maakt rimpels perfect glad, verhoogt de elasticiteit van de huid en verbetert de kleur.

Plantaardige SQUALANE uit olijven, vertoont biocompatibiliteit met die van nature in onze huid. Het heeft hydraterende, verjongende en antioxiderende eigenschappen. Het ondersteunt ook de penetratie van andere ingrediënten in de opperhuid.

Verzachtend, natuurlijk gletsjerwater rijk aan mineralen, werkt als een hydraterend kompres, revitaliseert, voedt en verzacht de huid maximaal. Verzacht onmiddellijk de symptomen van irritatie, vermindert ruwheid en herstelt de perfecte zachtheid van de huid.


Wat onderscheidt ons?

COSMOS NATURAL gecertificeerd door Ecocert Greenlife voor naleving van de COSMOS-standaard. Hierdoor weet je zeker dat onze formule beschikt over een van de bekendste certificaten voor natuurlijke cosmetica, een kwaliteits- en keurmerk.

De formule is 100% vegan en dierproefvrij, bevestigd door 's werelds grootste organisatie Vegan Society.

Onze cosmetica bevatten een uniek complex van pre- en probiotica, dat de natuurlijke samenstelling van de bacteriële flora van de huid, d.w.z. het microbioom, versterkt en beschermt.


Gebruik:

Breng 's ochtends en 's avonds een kleine hoeveelheid crème aan op de gereinigde huid van gezicht, hals en decolleté. Wrijf in tot het is opgenomen.
Als u cosmetica vermijdt die parabenen, PEG's, siliconen, paraffine, minerale oliën, fosfaten, stoffen van dierlijke oorsprong bevat, dan is onze crème perfect voor u.
Capaciteit: 50ml

Samenstelling:

Aqua, Coco-Caprylate/Caprate, Caprylic/Capric Triglyceride, Propanediol, Glycerine, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Helianthus Annuus (Zonnebloem) Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Kalium Cetyl Fosfaat, Glyceryl Stereate, Bakuchiol, Squalane, Bacillus Ferment Lysate, Levan, benzylalcohol, microkristallijne cellulose, xanthaangom, citroenzuur, dehydroazijnzuur, tocoferol, benzoëzuur, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, parfum, citral, eugenol, limoneen, linalool.

100714

Specifieke referenties

ean13
5902811787369

ONLYBIO Bakuchiol&Skwalan...

€ 9,40
group_work Toestemming voor cookies