Skin Up Hydraterend en reinigend micellair water 400 ml

€ 4,40
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

< strong > Skin UP is een innovatief verzorgingsprogramma ontwikkeld door experts Verona Products Professional laboratorium gebaseerd op de nieuwste technologieën rijk aan geconcentreerde actieve ingrediënten met bewezen actie. Een lijn ontworpen voor dagelijkse verzorging de rijpere huid hydrateert langdurig, maakt intensief glad en lift perfect. Stamcellen verkregen uit de arganboom, werken in synergie met met hyaluronzuur met drie verschillende molecuulgewichten spectaculair effect van huidverjonging en versteviging. Producten gebaseerd op 4 principes: doeltreffendheid, hoog innovatie, veiligheid en gebruiksgemak.

Verona SkinUp FACE CARE Firming Micellar Liquid voor het verwijderen van oog- en gezichtsmake-up. Vloeistof reinigt perfect make-up van gezicht en ogen, maar werkt ook anti-rimpel en verstevigend. Micellair water kleurt en kalmeert en verwijdert effectief en zacht make-up (ook waterproof). Bovendien hydrateert het intensief, vermindert het rimpels en verbetert het de spanning huid. De multifunctionele werking van het product is gebaseerd op de inhoud actieve ingrediënten: micellen, hyaluronzuur, natuurlijke betaïne, D- Panthenol (provitamine B5) .

De formule van het product is vrij van parabenen en siliconen. Geur zonder allergenen omhult de huid met sensueel genot.

100802

Specifieke referenties

ean13
5901468909032

Skin Up Hydraterend en...

€ 4,40
group_work Toestemming voor cookies