Nacomi Next Level Peeling Face Serum met amandelzuur + PHA 10% 30 ml

€ 7,70
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
11
Dostępny

Peeling serum met 10% amandelzuurcomplex met PHA -zuren exfolieert zachtjes het stratum corneum, stimuleert het vernieuwing en egaliseert de kleur. Combinatie van amandelzuur met zuur lactobionzuur en gluconolacton vermindert verkleuring, voorkomt fotoveroudering en verbetert de huidtextuur. Met melkextract amandel- en kokoswater heeft een gladmakend effect en zorgt voor een zachte, stralende en fluweelzachte huid.

Amandelzuur werkt vrij zacht in vergelijking met andere zuren AHA . Het veroorzaakt geen irritatie en roodheid, dus het is geschikt zelfs voor de gevoelige couperosehuid. Het exfolieert zachtjes de laag huid, vermindert bestaande onvolkomenheden en voorkomt ze wederopkomst.

Daarnaast reguleert het de afscheiding van talg, vermindert fijne lijntjes, reinigt en vernauwt vergrote poriën. Losstaand van keratolytisch effect, amandelzuur heeft ook een effect antiseptisch. Het remt de groei van bacteriën in het geval van acne huid en voorkomt de vorming van puistjes en mee-eters. Met bescherming zonnebrandcrème kan ongeacht het seizoen worden gebruikt.

Zuur lactobionzuur en gluconolaton in combinatie met amandelzuur versnellen regeneratie, egaliseren de kleur en voorkomen fotoveroudering. PHA-zuren hydrateren en reinigen niet alleen de huid, maar ook ze versterken ook de lipidebarrière en bloedvaten. Door stimuleren de synthese van collageen en elastine hebben een anti-rimpel effect, het elimineren van vrije radicalen en het voorkomen van huidveroudering.

Extract van amandelmelk samen met kokoswater hebben een gladmakend effect. Bovendien regenereren en versnellen ze de reconstructie van epidermale cellen. De kinetine in kokoswater egaliseert de kleur, vermindert fijne lijntjes rimpels en remt het verouderingsproces van de huid. Daardoor wordt het het is glad, zacht en vol glans.

Serum met amandelzuur herstelt uw huid tot fluweelzachte zachtheid en een gezonde en stralende uitstraling.

Gebruik

's Avonds een kleine hoeveelheid aanbrengen op een gereinigd gezicht, hals en huid inkijk. Masseer zachtjes en laat het volledig intrekken. Toepassen voordat u de crème/olie aanbrengt. Niet gebruiken met andere preparaten met retinol . Tijdens de behandeling is het noodzakelijk om op te gebruiken een dag crèmes met SPF50 en blootstelling aan straling vermijden UV.

Huidtype en cosmetische defecten waarvoor dit product kan helpen:

  • Gemengde huid

  • vettige huid

  • acne huid

  • volwassen huid

  • huid met rimpels

  • verkleurde huid

Aandacht! Gebruik het product niet met:

  • Next Level Retinol 0,25%

  • Next Level Retinol 5 %

  • Next Level Retinol 1%

Aqua , Glycerine, Gluconolacton, Amandelzuur, Cocos Nucifera Water , Natriumhyaluronaat kruispolymeer, Prunus Amygdalus Dulcis-zaadextract, Macadamia Ternifolia-zaadolie, gehydrogeneerde lecithine, lactobionzuur, Triethanolamine, Cellulose, Hectoriet, Tapiocazetmeel, Citroenzuur, Raspberry Keton, Triheptanoin, Trilaurin, Gehydrogeneerde Olive Caprylyl Esters, Tocoferol, Xanthaangom, Dehydroazijnzuur, Benzyl Glycol, benzylalcohol, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, Ethylhexylglycerine.

100988
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902539716047

Nacomi Next Level Peeling...

€ 7,70
group_work Toestemming voor cookies