Nacomi Black Clay - Reinigend en ontgiftend masker 90 g

€ 5,00
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Niet op voorraad

Tot voor kort < strong > grijs, droog en vervuild huidskleur was een teken van gebrek aan goede zorg, niet noodzakelijkerwijs het aangeven van de oorzaak van problemen veroorzaakt door verontreiniging milieu, gifstoffen of smog. Momenteel brengt dit probleem slaap door oogleden van veel vrouwen en veel mannen, want het is zeker groter sommigen van ons worstelden met periodieke vervuiling, mee-eters, vergrote poriën of ontstekingen van onbekende oorsprong. Op goede bedoelingen hebben niets als we de verkeerde cosmetica gebruiken, omdat deze kunnen bijdragen aan de verslechtering van de huid, die dit vereist ondersteuning van ons in de vorm van systematisch gerichte zorg en effectieve en continue reiniging.



De naam bentonietklei dankt zijn oorsprong - niets bijzonders - aan de stad in de VS , waar de eerste afzettingen werden ontdekt. Het kan echter als een verrassing komen dat dit het geval is klei, die niet erg populair is, heeft ook zijn afzettingen in de Poolse Karpaten.

Bentonietklei wordt gevormd uit vulkanisch gesteente en heeft een geheel natuurlijke aard oorsprong. Dankzij zijn eigenschappen absorbeert het van het oppervlak zowel positieve als tweede negatieve elektrische ladingen, wat zich vertaalt voor een nog beter eindresultaat tijdens het schoonmaken . Aan de andere kant verdubbelt de met actieve kool verrijkte versie zijn reinigende eigenschappen.



  • Zwart klei zorgt effectief voor een vette, acne- en acnehuid vervuild. De klei moet worden gemengd met lauw water en op de huid worden aangebracht gezicht, wacht ongeveer 20 minuten. In deze periode is het niet toegestaan droog, dus om een bevredigend resultaat te krijgen is het beste pas het toe tijdens lange baden, omdat het water constant verdampt het zal haar nat maken. Het masker moet worden afgewassen met lauw water en bovendien worden uitgevoerd zachte massage (vooral bij een vette huid). het beste de effecten worden verkregen bij regelmatig gebruik 2-3 keer per week.

 

Samenstelling

100% beton.

101028

Specifieke referenties

ean13
5902539703221

Nacomi Black Clay -...

€ 5,00
group_work Toestemming voor cookies