Nacomi Gezichtsmasker Papaya Enzymatische Peeling 50 ml

€ 9,90
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
8
Niet op voorraad

Peelingmasker op basis van delicate witte klei met AHA zuren en papaïne verwijdert strong de dode opperhuid en maakt de huid glad. In tegenstelling tot mechanische peeling, exfolieert het dode huidcellen dankzij de plantaardige enzymen die erin zitten, geen schurende deeltjes. Waardoor het niet irriteert en kan worden gebruikt door mensen met een gevoelige huid . De ingrediënten van het plantaardige equivalent van slakkenslijm, verkregen uit rode ginseng, hebben een rustgevend effect en verbeteren de huidskleur . Je huid verdient een egale en stralende look!


De huid voelt glad aan
De samenstelling van AHA-zuren, papaver- en zilveresdoorn-extracten en papaïne in het masker verwijdert vereelte dode epidermis, waardoor het de diepere cellen stimuleert om opnieuw op te bouwen. Bovendien verbetert het de conditie, egaliseert het de huidpigmentatie en bereidt het voor op de opname van actieve ingrediënten.

Witte klei bevat waardevolle micro-elementen, reinigt, verstevigt en geeft de huid een gezonde uitstraling. Bovendien absorbeert het overtollig talg en reguleert het de afscheiding ervan. De samenstelling verrijkt met muizenwortelextract met weerhaken, escin en vitamine E stimuleert de microcirculatie, herstelt de elasticiteit en de juiste tonus van de bloedvaten. Een betere doorbloeding van de huid wordt gewoon gezonder, elastischer en ziet er jonger uit.

Hydratatie en regeneratie
Glycoproteïnen uit rode ginseng zijn het plantenequivalent van slakkenslijm, die samen met koper- en goudsbloemextract de huid intensief regenereren. Ze stimuleren de synthese van collageen en fibroblasten en voorkomen zo het verlies van elasticiteit en stevigheid.

Glycerine in het masker dringt diep door in de huid en vergemakkelijkt het transport van voedingsstoffen. In combinatie met hyaluronzuur, zoete amandelolie en gistproteïnen hydrateert en voedt het de huid langdurig.

Gezonde en stralende gloed
Zoete sinaasappel- en citroenextracten zijn bondgenoten in de strijd voor een heldere en stralende teint. Ze hebben adstringerende eigenschappen en verminderen de zichtbaarheid van poriën. Bovendien ondersteunen ze de genezing van acne-ontstekingen, verhelderen ze de huidskleur en verkleuren ze.

Glycolzuur, aanwezig in het suikerrietextract, vermindert effectief verkleuring en voorkomt de eerste tekenen van veroudering. Daarnaast bestrijdt het dzik en mee-eters. versnelt de celvernieuwing en verbetert de kleur en textuur van de huid.

Vergeet kleine verkleuringen en laat je huid er stralend, glad en fris uitzien!

Ingrediënten (INCI): Aqua , Kaolien, Cetearyl Alcohol, Acer Saccharum Extract, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Citrus Limon Fruit Extract, Saccharum Officinarum Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Glycerine, Melkzuur, Cetyl Alcohol, Glycolzuur, Butyleenglycol, Propylheptyl Caprylaat, Prunus Amygdalus Dulcis Olie, Citroenzuur, Panthenol , Papaïne, Appelzuur, Wijnsteenzuur, Centella Asiatica Blad Extract, Calendula Officinalis Bloem Extract, Glycine Soja Olie, Kalium Cetyl Fosfaat, Papaver Somniferum Zaad, Parfum, Ruscus Aculeatus Wortel Extract, Gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, glycoproteïnen, gehydrolyseerde gistproteïne, escine, benzylalcohol, dehydroazijnzuur, ammoniumglycyrrhizaat, glucose, natriumhyaluronaat, Copper , natrium-PCA, natriumcitraat, tocoferol.

101065

Specifieke referenties

ean13
5902539714029

Nacomi Gezichtsmasker...

€ 9,90
group_work Toestemming voor cookies