Resibo Feeling Good Opvullend en verstevigend masker 50 ml

€ 34,70
Inclusief belasting

Vullend Goed vullend en verstevigend masker heeft een uiterst effectieve kracht van actieve ingrediënten, waardoor de huid stralend, gehydrateerd, extreem stevig wordt en haar jeugdige uiterlijk in een oogwenk terugkrijgt

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
1
Laatste items in voorraad

BESCHRIJVING

Het Filling Good vullend en verstevigend masker heeft een uiterst effectieve kracht van actieve ingrediënten, waardoor de huid in een oogwenk stralend, gehydrateerd, extreem stevig en haar jeugdige uitstraling terugkrijgt. Dankzij het gehalte aan een stabiele vorm van vitamine C worden verkleuringen minder zichtbaar. Het effect van onmiddellijke en langdurige lifting maakt het masker tot een sleutelelement van uw thuis-SPA.

Het masker werkt direct! Dit komt door de vakkundige combinatie van vele actieve ingrediënten die elkaar aanvullen. Het geeft de huid wat ze nodig heeft om er direct na het aanbrengen van het masker zichtbaar jonger en gezonder uit te zien. Het pro-ingrediënt - cichorei-oligosaccharide - vermindert zichtbaar rimpels, en door de collageensynthese te stimuleren, heeft het een anti-verouderingseffect. Deze werking wordt versterkt door een natuurlijke bioactieve ceramide-analoog, verkregen uit een plant genaamd Limnanthes alba, die waterverlies voorkomt, de epidermale barrière verzegelt en anti-rimpel eigenschappen heeft. Deze plant, ook bekend als prairieparel of weidekers, groeit in de prairies van Noord-Californië, Oregon en Columbia, d.w.z. gebieden met een slechte waterbeschikbaarheid.

Pro-ingrediënt.
Cichorei-oligosaccharide
Het oligosaccharide verkregen uit cichorei zorgt voor een onmiddellijke vermindering van rimpels en de versteviging en spanning van de huid houdt langdurig aan. Dankzij de versnelling van het collageensyntheseproces heeft het een anti-verouderingseffect. De huid krijgt een gezonde kleur, wordt zichtbaar gespannen en de symptomen van vermoeidheid verdwijnen. .

HOE TE GEBRUIKEN

Breng een dikkere laag van het masker aan op je gezicht. Laat ongeveer 20 minuten op de huid inwerken en spoel daarna grondig af met warm water. Breng een dunnere laag 's nachts aan voor diepe regeneratie en lifting van de huid. Gebruik 1-2 keer per week indien nodig.

SAMENSTELLING

Aqua , Isoamyl Laurate*, Glycerine, Propaandiol, Cichorium Intybus Wortel Oligosacchariden, Meadowfoam Estolide*, Polyglyceryl-2 Stearaat*, Butyrospermum Parkii Boter, Garcinia Indica Zaadboter, Triticum Vulgare Kiemolie, Trehalose*, Propaandiol Dicaprylaat*, Cetearyl Alcohol, Hippophae Rhamnoides fruitolie, glycerylstearaat*, stearylalcohol*, ascorbyltetraisopalmitaat, alfa-glucan-oligosaccharide*, natriumhyaluronaat*, Rheum Rhaponticum-wortelextract, Helianthus Annuus-zaadolie, tocoferol, Caesalpinia Spinosa-kauwgom, xanthaangom*, benzylalcohol, dehydroazijnzuur , natriumbenzoaat, gluconolacton, Calcium , tetranatriumglutamaatdiacetaat*, parfum, limoneen

104989
just a few left

Specifieke referenties

ean13
5903714270378

Resibo Feeling Good...

€ 34,70
group_work Toestemming voor cookies