Nacomi Romige Antioxidant Soufflé Anti-rimpel 50 ml

€ 12,60
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
2
Niet op voorraad

IN Na verloop van tijd verliest de huid haar stevigheid en elasticiteit. Wordt slap en de eerste rimpels beginnen op het oppervlak te verschijnen. Hoe langer een jeugdige uitstraling behouden? Anti rimpel de soufflé strong vermindert rimpels en voorkomt de vorming van nieuwe . Een rijk complex van ingrediënten uit de diepten van de zee dringt diep door in de huid en herstelt haar stevigheid en elasticiteit . De soufflé vermindert kraaienpootjes onder de ogen en beschermt tegen de negatieve effecten van externe factoren.


De rijkdom van de zeebodems
Blauwalgenextract levert een enorme dosis vitamines, mineralen en antioxidanten die ons lichaam nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Het equivalent van natuurlijk retinol in algen vermindert de diepte van rimpels en voorkomt de vorming ervan. Wakame-algenextract vermindert wallen en verheldert donkere kringen. Het bevat fucoxanthine, een factor die de regeneratie en reconstructie van collageen ondersteunt en bovendien huidverouderingsprocessen remt. Extract van groene kaviaar versnelt de vernieuwing en regeneratie van de opperhuid. Herstelt de stevigheid, spanning en elasticiteit van de huid. Rijk aan vitamines en mineralen, versterkt het de collageenvezels, waardoor de huid langer glad en stevig blijft.

De kracht van ingrediënten in de strijd tegen het verstrijken van de tijd
Citroenzuur verwijdert de dode opperhuid, waardoor het de opbouw van dieper gelegen cellen stimuleert. Het stimuleert de aanmaak van collageen, terwijl het de penetratie van actieve stoffen in de diepere huidlagen vergemakkelijkt. De samenstelling van Inca Inchi-, Marula- en sojaolie voedt en verzacht effectief de huid, vermindert de diepte van rimpels en voorkomt de vorming ervan. Bovendien vermindert het kraaienpootjes, beïnvloedt het de celreconstructie en beschermt het tegen de negatieve effecten van externe factoren.

Vitamine E als sterke antioxidant vermindert de activiteit van vrije radicalen en voorkomt fotoveroudering van de huid. Het ondersteunt de aanmaak van collageen in de huidcellen en beschermt deze tegen oxidatieve stress. Bovendien verhoogt het peptide in de soufflé, zeer biocompatibel met de structuur van de huid, de natuurlijke productiviteit van cellen. Het stimuleert de synthese van collageen en elastine en ondersteunt het herstel van leeftijdsgebonden huidbeschadigingen.

Stevige en gehydrateerde huid
Een droge huid bevordert de vorming van rimpels. Glycoproteïnen stimuleren als plantequivalent van slakkenslijm de aanmaak van collageen en elastine en voorkomen dat de huid uitdroogt. De samenstelling van gehydrolyseerde glycosaminoglycanen en ceramide NG is verantwoordelijk voor het vasthouden van water in de epidermis, waardoor overmatig vochtverlies wordt voorkomen. Hyaluronzuur houdt de huid er jong uit en beschermt haar tegen ongunstige weersomstandigheden. Bovendien hydrateert het intensief en vermindert het overmatige schilfering van de opperhuid.

De aanwezige glycerine heeft een zeer sterk hygroscopisch effect. In combinatie met natrium-PCA helpt het actieve stoffen diep in de huid door te dringen, waardoor het de optimale hydratatie van de huid herstelt en helpt deze langdurig te behouden.

Dankzij de soufflé krijgt je huid haar mooie en jonge uitstraling terug!



INCI-ingrediënten: Aqua , glycerine, ethyloleaat, cetylalcohol, propylheptylcaprylaat, C12-15 alkylbenzoaat, cetearylalcohol, glycerylstearaat, gehydrogeneerd Zetmeelhydrolysaat, Sclerocarya Birrea Zaadolie, Plukenetia Volubilis Zaadolie, Stearinezuur, Undaria Pinnatifida-extract, Caulerpa Lentillifera-extract, Aphanizomenon Flos-Aquae-extract, glycoproteïnen, Gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, natriumhyaluronaat, Copper , Glycine Soja-olie, Tribehenin, Natriumpolyacrylaatzetmeel, Ceramide NG, Tocoferol, dehydroazijnzuur, natriumlauroylglutamaat, parfum, natrium Metabisulfiet, benzylalcohol, natrium-PCA, citroenzuur, BHA, palmitoyl Hexapeptide-12, natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, fenoxyethanol, CI 42090.

101077

Specifieke referenties

ean13
5902539715033

Nacomi Romige Antioxidant...

€ 12,60
group_work Toestemming voor cookies