Nacomi Beauty Voedend Hydraterend Serum 40 ml

€ 10,30
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

7 van perfect samengestelde bloemenoliën met toevoeging van vitamine E een natuurlijk schoonheidselixer dat perfect hydrateert, glad maakt en hydrateert de huid, herstelt de natuurlijke lipidebarrière en jeugdig verschijning.
  • Dit kleine flesje verbergt een totale injectie van strong hydratatie! Jasmijnbloemextract herstelt het juiste niveau van water in de huid en zorgt voor de elasticiteit.

  • Rustgevende werking

    Pioenwortelextract zal bijdragen aan het verlichten van de resulterende ontstekingen en zal helpen bij het bestrijden van huidonvolkomenheden die tot nu toe hinderlijk voor u waren.

  • Gladmakend en regenererend

    Je hoeft niet bang te zijn dat de samenstelling van de olie je huid 'verstopt'. Ze zijn zo samengesteld dat ze je huid het allerbeste geven! Rozenolie heeft bijvoorbeeld een ontstekingsremmend effect, helpt bij het elimineren van dzik , eczeem en veroorzaakt bovendien geen mee-eters.

Ingrediënten (INCI): Glycine Sojaolie, Helianthus Annuus Zaadolie, Tocoferylacetaat, Lavandula Angustifolia-bloemextract, Citrus Aurantium Amara -bloemextract, Jasminum Officinale-bloemextract, Paeonia Officinalis-bloemextract, Prunus Serrulata-bloemextract, Sambucus Nigra-bloemextract, Chamomilla Recutita-bloemextract, Rosa Rugosa-bloemextract, Rosa Damascene bloemenolie.
101085

Specifieke referenties

ean13
5902539710496

Nacomi Beauty Voedend...

€ 10,30
group_work Toestemming voor cookies