Fluff anti-rimpel gezichtstonic met Kudzu-bloemextract 100 ml

€ 8,09
Inclusief belasting

Je kunt de tijd niet stoppen, maar wel vertragen! Tonic met kudzu-bloem zal rimpels elimineren en huidcellen verzorgen, waardoor ze lang meegaan

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
5

BESCHRIJVING

Is er een manier om vitaliteit en een mooi uiterlijk te behouden? Je kunt de tijd niet stoppen, maar wel vertragen! Tonic met kudzu-bloem vermindert rimpels en verzorgt huidcellen, waardoor ze lang meegaan. Kijk zelf maar!

< strong > Voor wie?  
Voor mensen die lang willen genieten van een jonge en frisse look.


Wat doet Kudzu Flower Tonic voor je huid? 
Het hydrateert je huid intensief, versterkt de collageenvezels en vertraagt het verouderingsproces. Dankzij ingrediënten als: kudzu-bloemenextract, groene kaviaar en rode ginseng-glycoproteïnen blijft je huid er langer jong uitzien.


Waarom Superfoods Kudzu Bloem en Groene Kaviaar? 
Kudzu-bloemextract beschermt tegen de afbraak van collageen en elastine, waardoor celvernieuwing en vitaliteit van de huid behouden blijven. Hierdoor heeft Kudzu een positief effect op de kleur en stevigheid, waardoor het verouderingsproces wordt vertraagd. Het laat de huid kalm en zijdezacht achter.

Groene kaviaar versnelt de vernieuwing en regeneratie van cellen, waardoor de huid er jonger uitziet. Het herstelt de spanning, elasticiteit en stralende gloed van de huid. Bovendien voedt het het en corrigeert het rimpels.

HOE TE GEBRUIKEN

Schudden voor gebruik. Aanbrengen op een wattenschijfje en met ronddraaiende bewegingen op het gezicht aanbrengen. Vermijd contact met de ogen.

SAMENSTELLING

Aqua , glycerine, glycerylstearaat, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Pueraria Lobata-wortelextract, Caulerpa Lentillifera-extract, gehydrolyseerde glycosaminoglycanen, natriumhyaluronaat, glycoproteïnen, sorbinezuur, citroenzuur, Copper , natrium-PCA, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, cetylpalmitaat, parfum, kaliumsorbaat, natriumbenzoaat, fenoxyethanol, CI 17200.

104596
a lot

Specifieke referenties

ean13
5902539715002

Fluff anti-rimpel...

€ 8,09
group_work Toestemming voor cookies