Bielenda Bio Vitamin C Verlichtend Anti-Rimpel Serum 30 ml

€ 8,20
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
3
Niet op voorraad

Rijk in serum natuurlijke plantenextracten, zit de kracht en kracht van de natuur ingesloten glas, ecologische fles. Bijna 100 procent inhoud ingrediënten van natuurlijke oorsprong maakt veeleisende rijpere huid hij wordt dag en nacht uitstekend verzorgd.


perfect De verzorgende kwaliteit van het serum wordt verzekerd door de innovatieve formule waarin de basis serum - gewoon water, is grotendeels vervangen door waardevol, natuurlijk citroen- en sinaasappelhydrolaat met hydraterende werking, toning en antioxidant, die meer dan 70% van de ingrediënten van het geheel uitmaken serums zijn gericht op actieve huidrevitalisatie.

NATUURLIJK SERUM

97% ingrediënten van natuurlijke oorsprong

3% zorgt voor de duurzaamheid van de cosmetica en het gebruiksgemak

Natuurlijke geur van citroen en sinaasappel hydroalt

Gecertificeerd door PETA - #crueltyfree

ECOLOGISCHE VERPAKKING:

FSC-gecertificeerde kartonnen doos - door dit product te kopen, helpt u bij de zorg voor bossen over de hele wereld

De fles is gemaakt van 30% post-productie glasscherven

Verpakking zonder cellofaan #minderplastic

Actie

Verhelderend serum hydrateert en regenereert perfect de rijpe huid die moeilijk te verzorgen is.

Bevat ACEROLA, een sterke antioxidant die dankzij het hoge zuurgehalte ascorbinezuur maakt de huid mooi glad. Versterkt, vernieuwt en regenereert opperhuid. Egaliseert effectief de huidskleur, vermindert de neiging tot vlekken verkleuring en capillaire veranderingen, geeft glans aan de huid.

PRUIM Kaketoe is de grootste natuurlijke bron van vitamine C. Rijk aan zuren foliumzuur en ijzer, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine, waardoor verbetert de elasticiteit van de opperhuid; helpt verkleuring te verminderen, fijn verheldert de teint.

RIJSTEIWITTEN hydrateren, voeden en versterken de huid. Ze verbeteren de elasticiteit, maken rimpels mooi glad, kalmeren en kalmeren.

Effect

Efficiënt revitaliseert de opperhuid: maakt rimpels mooi glad, verstevigt, maakt het flexibeler, ondersteunt de vermindering van verkleuring, egaliseert de kleur, voegt toe jeugdige vitaliteit, uitstraling en glans.

Gebruik

Elke dag 's Ochtends en 's avonds het serum inmasseren op de huid van gezicht, hals en decolleté. Toepassen alleen of als basis of crème. Het serum versterkt het effect van de crème, trekt snel in en is een uitstekende basis voor make-up.

Samenstelling

citrus Limon ( Lemon ) Water , Aqua (Water), Propaandiol, Citrus Aurantium Dulcis (Zoete Orange ) Bloemwater, Terminalia Ferdinandiana (Kaketoe) Fruitextract, Malpighia Glabra (Acerola) Fruitextract, Maltodextrine, Ascorbinezuur, gehydrolyseerde rijstproteïne, glycerine allantoïne, pentyleen Glycol, Polyacrylaat Crosspolymeer-6, Polysorbaat 20, Dinatrium EDTA, Fenoxyethanol, Ethylhexylglycerine, Benzylalcohol, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat. Parfum (Geur), Limoneen, Linalool, Citral, Geraniol.

101111

Specifieke referenties

ean13
5902169045425

Bielenda Bio Vitamin C...

€ 8,20
group_work Toestemming voor cookies