Nacomi Reinigend en verhelderend gezichtspollen 20 g

€ 6,40
Inclusief belasting

Bestel vandaag voor 14:30 uur, en je ontvangt je bestelling de volgende werkdag.

Aantal
4
Niet op voorraad

Het is mogelijk dat dit de eerste keer is dat u dit soort cosmetica tegenkomt - als het gaat om strong huidverzorging. We kunnen je echter verzekeren dat je geen spijt zult krijgen van het kopen van onze Magic Dust pollen! Na het eerste gebruik wil je een ander pakket kopen om een reserve te hebben voor het geval dat! Waarom is dit product zo magisch? Je komt er snel achter.

  • Magisch gebruik en compositie!

    Het is tijd om van de gebruikelijke gezichtsgel af te komen ! Ons stuifmeel vervult zijn rol veel beter en bevat bovendien, dankzij de droge consistentie, geen bewaarmiddelen. Men kan zeggen dat je elke dag een verse portie reinigingsgel klaarmaakt en dat kost niet veel tijd. Het enige wat je hoeft te doen is het stuifmeel op je hand te doen, nat te maken met water en klaar is kees! De applicatie is zeer aangenaam en wordt gemakkelijk van het gezicht afgewassen. Laten we verder gaan met de compositie - nou ... het is pure poëzie . De maximale concentratie van actieve ingrediënten, plus geen bewaarmiddelen ? Sprookje!

  • Verbazingwekkende reiniging

    Stuifmeel verwijdert dankzij witte klei gifstoffen en bacteriën van de huid, terwijl het dankzij vitamine B3 de poriën vernauwt en talgafscheiding vermindert . Dankzij perfect geselecteerde ingrediënten wordt onze huid perfect gereinigd en voorbereid op verdere verzorging!

  • Verhelderend en geen rimpels!

    Ons stuifmeel is ideaal voor couperose en een gevoelige huid. Het irriteert niet , remt de verwijding van bloedvaten en verstevigt de haarvaten en vermindert zelfs reeds bestaande roodheid. Het stimuleert de aanmaak van hyaluronzuur, collageen en ceramiden, de basiselementen van intercellulair cement. Het vermindert rimpels en groeven en verbetert in het algemeen de elasticiteit van de huid.

  • Ingrediënten/Ingrediënten (INCI): Mica, Natriumcarboxymethylzetmeel, Zea Mays-zetmeel, Kaolien, Solum Diatomeae, Natriumlauroylsarcosinaat, Niacinamide, Prunus Amygdalus Dulcis-olie, Cocamidopropylbetaïne, Parfum, Vaccinium Macrocarpon-fruitextract.

102031

Specifieke referenties

ean13
5902539710694

Nacomi Reinigend en...

€ 6,40
group_work Toestemming voor cookies